به گزارش ایرنا، محمدرضا حسین نژاد روز سه شنبه در نشست با فعالان سیاسی خراسان شمالی اظهار کرد: با احیای این واحدهای تولیدی و رفع مشکلات آنها ۹۰۰ نفر در استان به کار خود بازگشتند.
وی افزود: بدهی های معوق از مشکلات اصلی این واحدهای تولیدی راکد بود که با حمایت های ویژه دولت مشکلات آنها رفع شد.
حسین نژاد تصریح کرد: رویکرد دولت بر این است که با ابزارها و مشوقهایی، واحدهای راکد به چرخه تولید بازگرداند تا زمینه رونق اقتصادی و اشتغال فراهم شود.
وی با بیان اینکه خراسان شمالی به ۳۸ کشور صادرات دارد، گفت: تعمیق همکاری های تجاری با کشورهای دوست از راهبردهای دیپلماسی اقتصادی دولت است.
نماینده عالی دولت در خراسان شمالی افزود: خراسان شمالی نیز سعی دارد با اعزام هیات های تجاری به این کشورها و شناسایی بازار هدف از این فرصت اقتصادی برای توسعه استان استفاده کند.
به گفته وی؛ اکنون تراز تجاری خراسان شمالی بیش از ۳۰ میلیون دلار است.
خراسان شمالی حدود ۴۰۰ واحد تولیدی و صنعتی با سرمایه گذاری ۱۳ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۱۱ هزار نفر دارد که از لحاظ داشتن صنایع بزرگ صنعتی در بین ۳۱ استان کشور رتبه دهم را داراست.
سهم اشتغال در این استان در سه بخش کشاورزی با ۳۹.۶ درصد، صنعت با ۲۴.۳ درصد و خدمات ۳۶.۱ درصد است.
اجرا و روکش آسفالت ۳۱۱ کیلومتر راه
استاندار خراسان شمالی در ادامه بیان کرد: این استان در برخی شاخص های توسعه وضعیت خوبی نداشت که با نگاه عدالت محور دولت مردمی و هم افزایی مسوولان ملی و استانی اقدامات امیدبخشی برای جبران این عقب ماندگی ها انجام شده است.
حسین نژاد گفت: بیش از ۱۱۱ کیلومتر جاده و ۲۰۰ کیلومتر روکش آسفالت طی عملکرد دولت در استان انجام شده است.
وی یادآور شد: محور بجنورد به گلستان که در ابتدای دولت سیزدهم ۲ هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال بدهی داشت و بیش از ۵۰ کیلومتر آن باقی مانده بود که در سفر استانی دولت برای تکمیل آن با هشت هزار میلیارد ریال اعتبار مصوب شد.
حسین نژاد با اشاره به نقش موثر سد گلمندره در مهار سیلاب اخیر، گفت: : سد "گلمندره" گرمه از طرح های نیمه تمامی بود که با پیگیری های انجام شده در ردیف طرح های اولویت دار قرار گرفت و تکمیل شد.
نماینده عالی دولت در خراسان شمالی افزود: این سد از دستاوردهای عمرانی دولت سیزدهم است که نقش موثری در کنترل سیلاب ۱۶ آبان ماه امسال داشت.
طول راه های خراسان شمالی پنج هزار و ۸۴۶ کیلومتر است که از این میزان ۲۰۷.۶ کیلومتر بزرگراه، ۳۹۸.۶ کیلومتر راه اصلی، ۵۸۸.۱ کیلومتر راه فرعی و ۴ هزار و ۶۵۱.۷ کیلومتر راه روستایی است.