به گزارش خبرنگار ایرنا؛ محمدطیب صحرایی روز چهارشنبه و بعد از بازدید از برج فناوری کرمانشاه و گفت و گو با برخی از شرکت های دانش بنیان، افزود: آنچنان که مدیران جهاد دانشگاهی اعلام کردند اکنون حدود ۱۰۰ واحد دانش بنیان در استان فعال است اما با زیرساخت هایی که ایجاد شده و در آینده هم تکمیل می شود، قدرت علمی و اقتصادی استان دهها برابر زمان کنونی خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی برای اداره عالمانه و مجاهدانه در استان پیشگام بوده است، اظهار کرد: آنچنان که مقام معظم رهبری هم بارها تاکید کردند و همچنین با نگاه ملی و شرعی، استفاده از علم و دانش روز برای توسعه استان تکلیف همه ما است و جهاد دانشگاهی ذاتا از بدو تاسیس با همین نوع نگاه ایجاد شده است.
ایجاد شغل برای دانش آموختگان یکی از اولویتهای جهاد دانشگاهی است
رییس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه هم در این بازدید از طراحی مسیر ایده تا ارزش و در نتیجه آن اشتغال و خلق ثروت در جهاد دانشگاهی خبر داد و گفت: در این مسیر جهاد دانشگاهی به دنبال سیستماتیک حل کردن معضلات است به نحوی که در حوزه های مختلف ایده های گوناگون را دریافت و بعد از پرورش آنها را به میدان عمل و تجاری سازی منتقل می کند.
مسلم حدیدی ایجاد شغل برای دانش آموختگان را یکی از اولویت های جهاد دانشگاهی عنوان کرد و افزود: در همین راستا جهاد دانشگاهی رویداد کارآفرینی نیشتمان را جهت توانمندسازی دانشجویان و کسب مهارت های تخصصی و عمومی طراحی و اجرا کرده به نحوی که انجام پایان نامه هایی در اختیار دانشجویان قرار می گیرد تا بعد از یک و نیم سال برای آنها شغل ایجاد کند.
وی از راهاندازی مرکز فناوری های فرهنگی و نرم در استان خبر داد و گفت: بسیاری از کشورها با فروش محصولات فرهنگی به دنبال انتقال فرهنگ خود در تمام دنیا هستند و در استان کرمانشاه هم زیرساخت این مرکز در پنج طبقه آماده است تا بتوانیم با تولید و صادرات محصولات مختلف، فرهنگ استان را در کشور و دنیا معرفی کنیم.
راهاندازی شهرک فناوری، توسعه فناوری های فرهنگی و نرم، مرکز جامع سلامت بانوان، توسعه کسب و کارهای دیجیتال و انعقاد تفاهم نامه ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومانی برای توسعه زیست بوم های فناوری استان هم از جمله پیشنهادات آقای حدیدی به استاندار کرمانشاه بود.