همدان-ایرنا- رئیس‌کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران گفت: زیرساخت‌ها برای اجرای طرح کروکی برخط با هم افزایی بخش خصوصی، بیمه مرکزی و نیروی انتظامی فراهم شده و روز ۱۳ آذرماه با حضور مسوولان عالی کشور راه اندازی می شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی استاد هاشمی روز چهارشنبه در همایش گرامیداشت روز صنعت بیمه در همدان با بیان اینکه صنعت بیمه تاکنون حدود ۲ هزار میلیارد ریال برای اجرای طرح کروکی برخط هزینه کرده است،اظهار کرد: در راستای ارتقای کیفیت کروکی و جلوگیری از پایمال شدن حقوق شهروندان طرح کروکی برخط الکترونیکی اجرایی می شود و مردم از خدمات این طرح بهره مند می شوند.

وی ادامه داد: صنعت بیمه از بودجه کشور ریالی دریافت نمی‌کند و در عرصه ایجاد اشتغال نقش آفرینی داشته است به طوری که هم اکنون ۳۰۹ هزار نفر در صنعت بیمه کشور در حال فعالیت هستند.

رئیس‌کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران گفت: هدف نهایی صنعت بیمه چه در بخش دولتی و خصوصی ارائه خدمات با کیفیت برای مردم است اگرچه نتوانسته جایگاه خود را در خدمت رسانی به مردم به حد مطلوب برساند اما این تکلیف برعهده ما است و باید در این عرصه بیشتر کار کنیم.

استاد هاشمی ادامه داد: تعداد نمایندگی های بیمه استان همدان در سال گذشته ۲ هزار و ۴۱۶ نفر بوده که در سال جاری به ۲ هزار و ۶۰۰ نماینده رسیده است و در کنار آنها برای بازاریاب ها نیز ایجاد اشتغال شده و تعداد ارزیاب های خسارت از ۱۸ به ۲۵ رسیده است.

وی از اجرای طرح راننده محوری خبر داد و افزود: در این طرح حق بیمه براساس میزان خسارتی که ممکن است فرد وارد کند محاسبه و دریافت می شود و فردی که خسارت کمتری زده باید حق بیمه کمتری پرداخت کند.

دبیرکل سندیکای بیمه گران بیمه ایران نیز در این همایش اظهار کرد: برگزاری این همایش نشان می دهد که استاندار همدان دانش خوبی نسبت به بیمه و صنعت بیمه دارند و اهمیت ویژه ای برای این بخش قائل است.

محسن پورکیانی افزود: همدان استان کشاورزی و دامداری است و فروش بیمه در این موارد خیلی سخت است، کار شبکه فروش در این استان پرزحمت است و باید شاهد ترویج فرهنگ بیمه در منطقه باشیم.

وی افزود: برای اینکه بیمه‌نامه ارزان به دست مردم برسد و هر ساله شاهد افزایش قیمت بیمه نباشیم نیاز به حمایت دولت و نمایندگان مجلس است.

مدیرعامل بیمه نوین نیز در این همایش گفت: بیمه با پشتیبانی فعالیت اقتصادی اجازه می‌دهد که فعالان اقتصادی بدون دغدغه در تولید و خدمات فعالیت کنند.

حسین کریم خان زند افزود: فعالیت‌های اقتصادی پایدار مانند صادرات و واردات به بیمه بستگی دارد و بیمه به افراد جامعه اطمینان، آرامش و آسایش می‌دهد.

وی ادامه داد: در حال حاضر با وجود تحریم‌های جهانی تمام کالاهای وارداتی و صادراتی تحت پوشش بیمه داخلی قرار دارد و ۲۰ میلیون نفر زیر پوشش بیمه عمر و حادثه در کشور هستند.