به گزارش ایرنا، سردار شهید حاج عباس (محمد) ورامینی دانشجوی پیرو خط امام خمینی (ره) ، رئیس ستاد سپاه ۱۱ قدر ، رئیس ستاد لشکر ۲۷محمد رسول الله (ص ) در روز ۲۸ آبان ماه سال ۱۳۶۲ درعملیات والفجر چهار درفتح قله کانی مانگا از ارتفاعات پنجوین در جبهه غرب کشور به شهادت رسید.
قائم مقام لشکر ۲۷ حضرت محمد رسول الله روز ۵ بهمن ماه ۱۳۳۳ چشم به جهان گشود و پس از طی کردن دوران نوجوانی و تحصیلات وارد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد و پس از حضور در جبهه های نبرد حق بر ضد باطل و رشادت های فراوان به آرزوی دیرین خود رسید و شهد شهادت را نوشید.
فردا پنجشنبه نهم آذرماه در چهلمین سالگرد شهادت رییس ستاد لشکر ۲۷ حضرت محمد رسول الله ص در حسینیه حضرت فاطمه الزهرا پادگان ولیعصرعج بعد از نماز مغرب و عشا با پخش کلیپ زندگی شهید و سخنرانی شهید حاج ابراهیم همت فرمانده وقت لشکر حضرت رسول جمع کثیری از خانواده معظم شهدا همرزمان شهید دانشجویان و بسیجیان با حضور فرماندهان لشکری و کشوری و مداحی مداحان اهل بیت ،نمایش کتب و مقالات مربوط به این شهید بزرگوار به همت ستاد کنگره 24 هزار شهید پایتخت برگزار خواهد شد.
شهید عباس محمد ورامینی در ۱۳ آبان ماه سال ۱۳۵۸ که دانشجویان مسلمان پیرو خط امام، سفارت آمریکا را تسخیر کردند، از اولین افرادی بود که وارد لانه جاسوسی شد و یک سال در لانه جاسوسی فعالیت داشت. او در آن روزها مسؤولیت آموزش نظامی دانشجویان پیرو خط امام را بر عهده داشت و برای آنان اسلحه تهیه میکرد.
شهید حاج ابراهیم همت فرمانده وقت لشکر پیروز حضرت محمد رسول الله (ص) در سخنانی در مراسم این شهید بزرگوار بر سر مزارش گفت: "حاج عباس همیشه دائم الوضو بود و روزهای دوشنبه و چهارشنبه را حتما روزه میگرفت، نماز شبش به خصوص در سالهای آخر حیاتش ترک نمیشد و همواره با گریه و تضرع همراه بود و دنیا را برای خود قفس تنگ و آزار دهندهای میدانست که باید آن را شکست و رها شد. "
احرام در میقات عشق
عباس محرم شده بود، احرام در میقات عشق، در اوج پرواز آنجا که هفت مرتبه خانه معشوق را طواف میکنی، عباس به دیدار خدا رفته بود چشم در چشم خورشید حق، پا بر جای علی بن ابیطالب (ع ) نهاد و با خدا میثاق بست. با رزمندهها خداحافظی کرد، باران اشک بود که از چشمان عباس می چکید.
نیم ساعت به شروع عملیات مانده دیده بان را صدا زد: باید به بالای قله برویم، الان دشمن بر روی بچهها آتش میریزد باید کار کنیم. ناگهان ترکش خمپاره ۶۰که سفیری الهی بود نزدیک او و دیده بان بر زمین اصابت کرد.هنوز فریاد یا مهدی (عج) که از عمق وجودش برآمده بود در فضا طنین انداز بود که ترکشی بر گوشه پیشانیاش نشست آنجا که محل اتصال ارض و سماء بود در سجدههای طولانی عباس .
هنوز جای بوسه هایش بر گونههای بسیجیان تجلی عشق داشت که سر بر آستان الهی نهاد و یک سجده را به وصل رازگشایی کرد و عباس در آسمان شهادت، بال پرواز گشود.او می دانست که کلید بهشت نام زیبای مهدی (عج ) است، گریهها و مناجات های او بیپاسخ نماند.
یار و همراه شهید ابراهیم همت
کتاب درهیاهوی سکوت شامل روایت مستند زندگی شهید عباس ورامینی از سوی انتشارات ۲۷ بعثت منتشر شد.
در بخشهایی از این کتاب آمده است: یار و همراه شهید ابراهیم همت در جبهههای نبرد، شهید بزرگوار عباس ورامینی ۵ بهمن ماه ۱۳۳۳ در محله پاچنار دیده به جهان گشود. دوران ابتدایی را در مدرسه جعفری پاچنار و دوران راهنمایی و متوسطه را در مدرسه علمیه طی کرد. عضو کمیته استقبال از امام در سال ۱۳۵۷ بود.
از دانشجویان تسخیرکننده لانه جاسوسی بود و به عنوان جانشین عملیات لانه فعالیتش را شروع کرد. مسئول آموزش نظامی دانشجویان پیرو خط امام، مسئول آموزش تاکتیکی بسیج تهران، فرمانده گروهان یک گردان حبیب درعملیات فتحالمبین، معاون گردان مقداد در عملیات بیتالقدس ازاد سازی خرمشهر ، رئیس ستاد سپاه ۱۱ قدر در عملیاتهای والفجر مقدماتی و والفجر یک و رئیس ستاد لشکر ۲۷ محمد رسولالله در سال ۶۲ و عملیات والفجر ۴ بود.