سرهنگ سیدعلی حسینی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: طرح صدور گواهینامه موتورسیکلت آسان یکی از طرحهای مهم پلیس راهور کشور است که در استان مرکزی نیز آغاز شده و به صورت نمونه آزمایشی در شهرستانهای اراک و ساوه در حال اجرا است.
وی بیان کرد: متقاضیان صدور گواهینامه موتورسیکلت در استان مرکزی میتوانند با مراجعه به کانال پلیس، نزدیکترین آموزشگاه را انتخاب و مراحل ثبتنام خود را از طریق اپیلیکیشن پلیسمن یا راهور ۱۲۰ به صورت الکترونیکی انجام دهند.
رئیس پلیس راهنمانی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی ادامه داد: صدور گواهینامه موتورسیکلت آسان به افرادی تعلق میگیرد که موتورسیکلت به نام متقاضی و یا یکی از والیدن باشد.
سرهنگ حسینی اظهار کرد: متقاضیان میتوانند در همان روزی که مراحل ثبتنام را با موفقیت انجام دادند، معاینات پزشکی را نیز انجام دهند و در صورتیکه مشکلی نبود، در آزمون آیین نامه به صورت شفاهی شرکت کنند و پس از کسب نمره قبولی در این مرحله وارد آزمون عملی شوند.
وی تصریح کرد: اجرای طرح صدور گواهینامه آسان موتورسیکلت هزینهها را نسبت به قبل به نصف رسانده است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی در بخش دیگری از سخنانش گفت: شرط رانندگی صدور گواهینامه و رسیدن آن به دست متقاضی است و این مهم از موضوعاتی است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد،
سرهنگ حسینی تاکید کرد: قبولی در آزمونها ملاکی برای رانندگی نیست و تا گواهینامه برای فرد صادر نشود، رانندگی او از نظر قوانین رانندگی غیرمجاز است.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.