به گزارش ایرنا، سید حمزه محقق زاده روز پنجشنبه در جمع برخی کشاورزان و مدیران اقتصادی کهگیلویه اظهار کرد: می توان با برنامه ریزی بهتر و مناسب تر و استفاده از روش های نوین و توسعه گلخانه ها زمینه توسعه این بخش مهم اقتصادی در شهرستان کهگیلویه را فراهم کرد.
وی بیان کرد: یکی از غنی ترین ظرفیت های سرشار بخش کشاورزی این شهرستان مربوط به دشت ۱۸ هکتاری کلاچو شهر دهدشت است که به دلیل حفر چاه های کشاورزی و استفاده بی رویه از سفره های زیرزمینی ظرف سال های آینده حتی به یک تهدید در بحث خشکسالی و فرونشست تبیدل شود.
وی عنوان کرد: ما امیدواریم که با احداث سد آبریز شاهد رونق و شکوفایی همه ظرفیت های عظیم بخش کشاورزی شهرستان کهگیلویه به ویژه دشت کلاچو باشیم.
"دشت کلاچو" (۱۵ کیلومتری شهر دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه) که یکی از حاصلخیزترین دشت های این شهرستان است بدلیل حفر چاه و برداشت بی رویه آب برای تامین زمین های کشاورزی وضعیت مناسبی ندارد.
کهگیلویه وبویراحمد با وجود همه ظرفیت ها و قابلیت های منحصر بفرد در حوزه کشارزی، آبزِی پروری ، گیاهان دارویی اما همواره کمبود زیرساخت ها، منابع و امکانات مانع از شکوفایی این استعدادها و پیوند آنها با اقتصاد، معیشت و رفاه مردم این خطه شده است.
اولویت قرار دادن بخش کشاورزی به عنوان محور توسعه و یکی از مهمترین حلقه های مفقوده در شکوفایی کهگیلویه و بویراحمد، مسوولان و مقامات دولتی و متولیان امور اقتصادی و اجرایی دراستان را بر آن داشت تا به گونه ای ملموس تر و محسوس تر به این حوزه مهم اقتصادی و اجتماعی توجه کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خواستار تسریع در جذب اعتبارات برای پروژه های نیمه تمام این شهرستان شد و گفت: تسریع در اجرای پروژه آبرسانی به دشت های غربی دهدشت و سد سر پری یک ضرورت است زیرا تا حدود زیادی می تواند این منطقه را از محرومیت خارج کند و زمین های زیادی کشت خواهند شد.
وی افزود: مشکل عمده در مسیر اجرای طرحهای مختلف کمبود اعتبار است البته اولویت های شهرستان تسریع فرایندها است که نیاز به تصمیمات کارگشا و اثربخش دارد.
فرماندار کهگیلویه تصریح کرد: بخش دیشموک با وجود کار فراوان از فرایند توسعه عقب مانده است، این بخش نیاز به حضور مکرر و میدانی مسئولان در راستای توزیع و توازن امکانات وخدمات دارد.
وی پیشرفت قابل توجه پل رود سمه را نتیجه توجه جدی دولت به منطقه دانست و ادامه داد: تزریق اعتبارات در راستای اتمام پروژه لازم است تا مشکلات مردم رفع شود.
محقق زاده عنوان کرد: کمبود تجهیزات و فرسودگی ماشین آلات راهداری به شدت قابل لمس است.
ترمیم پل تنگ چویل اقدامی است که نیاز به فوریت دارد و در غیر اینصورت با هدر رفت هزینه و بیت المال مواجه خواهیم بود.
محقق زاده بیان کرد: در مبحث مسکن ملی کارها به خوبی انجام شده است اما ادارات خدماتی با داشتن اعتبار می توانند طرح های بسیجیان، ولایت و ملی را تسریع دهند.
وی با اشاره به شرایط سخت کوی امام علی دهدشت، تاکید کرد: اداره کل جهاد کشاورزی با هماهنگی لازم نسبت به رفع مشکلات پیش آمده اقدام نماید.
فرماندار کهگیویه با اشاره به ضرورت توجه به شرایط منطقه ای در ساخت بیمارستان جدید در دهدشت، تاکید کرد: مساعدتمتولیان امر در تسریع و شروع پروژه ضروری است.
محقق زاده تاکید کرد: در بحث تسهیلات مختلف طرح های اشتغالزایی نیز نیاز به شرایط آسان بانکها و امید افرینی انها دارد، گاها وجود برخی دوگانگی در کمیتههای استانی و شهرستانی مشکلی عمده در مسیر اجرای طرحهاست.
وی تامین اعتبار لازم در راستای انجام پروژه خط دو مداره برق، ساماندهی گلزارشهدا و ورودی های شهری، احداث کارخانه بازیافت را اولویتهای مهم و مطالبات شهری شهروندان دانست که در برنامه ریزی ها باید لحاظ شود.