به گزارش خبرنگار ایرنا، استاندار کرمانشاه در ابتدای ورود به کنگاور و شروع برنامه کاری خود با حضور در گلزار شهدای این شهرستان به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کرد.
در این سفر که جمعی از مدیران کل دستگاههای اجرایی کرمانشاه نیز حضور دارند استاندار با حضور در گلزار شهدا به ۴۲۳ شهید این شهرستان با قرائت فاتحه و نثار گل ادای احترام کرد.
محمدطیب صحرایی در ادامه سفر خود از پروژه در حال احداث نهضت ملی مسکن کنگاور سرکشی و با اشاره به اهمیت کار از نگاه راهبردی دولت به شتاب بخشی در ساخت خانه و لزوم هم افزایی دستگاههای متولی برای رفع موانع پیش رو تاکید کرد.
مدیر کل بنیاد مسکن استان کرمانشاه در توضیح این طرح پیشرفت عملیات آمادهسازی را ۹۱ درصد اعلام کرد و گفت: یکهزار و ۶۰۴ خانه در ۸۰۲ قطعه ۲ واحدی ساخته خواهد شد که در کنار آن کاربریهای مذهبی، فرهنگی، آموزشی، درمانی و فضای سبز نیز دیده شده است.
«شمس اله خدادادی» با بیان اینکه از ۴۵ روز دیگر عملیات اجرایی طرح آغاز میشود، خاطرنشان کرد: این پروژه "گروه ساخت" بوده و متقاضیان با دریافت تسهیلات بانکی خودشان ساخت واحدها را انجام میدهند.
او با بیان اینکه فضای کافی برای فضاهای فرهنگی، مذهبی، آموزشی و درمانی هم در پروژه لحاظ شده گفت: راه های دسترسی و پارکینگ ها هم به خوبی در پروژه لحاظ شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن استان کرمانشاه با بیان اینکه تاکنون ۶۰۰ متقاضی پول اجاره عرصه را واریز کرده اند، افزود: از هفته آینده کار اخذ صدور مجوز شهرداری و پروانه ساخت آغاز میشود.
در این بازدید به پیشنهاد استاندار کرمانشاه پروژه نهضت ملی مسکن کنگاور که بیش از یک هزار و ۶۰۰ واحد است به مناسبت همزمانی با ایام فاطمیه (س) به نام شهرک الزهرا نامگذاری شد.
تولید روزانه ۸۰ تن شیر در کنگاور و نیاز به توسعه زنجیره ارزش افزوده
استاندار کرمانشاه در ادامه سفر به کنگاور در حاشیه سرکشی از گاوداری ۲ هزار و ۹۰۰ راسی شهرستان اظهار کرد: در این منطقه ۱۵ هزار و ۵۰۰ رأس دام سنگین وجود دارد که روزانه ۸۰ تُن و سالانه ۲۵ هزار تن شیر خام تولید میشود.
صحرایی اظهار کرد: یکی از مزیتهای خوب استان کرمانشاه در فضای کشاورزی، فرصتهای دامداری است که علاوه بر دام سبک در حوزه دام سنگین نیز اقداماتی خوبی انجام شده است.
وی با اشاره به ضرورت تقویت و تکمیل زنجیره تولید و ارزش افزوده شیر گفت: تکمیل زنجیره تولید قبل و بعد از دامداری ضروریست زیرا اکنون تعداد کارخانه تولید لبنیات در کنگاور کم است و شیر در سطح این شهرستان فرآوری نمیشود.
وی افزود: تلاش می کنیم با تقویت و تکمیل این زنجیره به اشتغال مولد و پایدار کمک کرده تا مردم از مزایای تضمین غذای سالم بهرهمند شوند.
مدیرعامل این مجتمع گاوداری صنعتی نیز گفت: تاکنون پنج فاز توسعهای در این مجموعه انجام شده و ظرفیت تولیدی شیر به روزانه ۲۶ تُن رسیده است.
امیرمحمد طاهرآبادی با اشاره به پیگیری اجرای فاز توسعه این مجموعه گفت: در دولت قبل بسیار پیگیر بوده اما به نتیجه نرسیدیم و در حال حاضر پیگیریها را آغاز کردهایم تا با اخذ تسهیلات بتوانیم فاز توسعه را اجرایی کنیم و برای اجرای فاز توسعه یک هزار و ۵۰ میلیارد ریال نیاز داریم که با اجرای این فاز میزان تولید شیر مجموعه به سالانه ۲۵ هزار تن میرسد.
وی اضافه کرد: با عملیاتی شدن فاز توسعه افراد مشغول به کار مجموعه از ۶۰ به ۱۴۰ نفر افزایش مییابد.
طاهرآبادی با اشاره به پیگیری احداث صنایع پایین دستی و بالادستی حوزه دامداری تاکید کرد: در زمان حاضر کارخانه خوراک دام با ظرفیت ۱۵ هزار تُن در مراحل پایانی قرار دارد که تا یک ماه آینده به بهرهبرداری خواهد رسید و مجوز احداث کارخانه شیرخشک نیز اخذ و به زودی کار ساخت کارخانه هم آغاز میشود.
بازدید از مرکز صیانت کنگاور
استاندار کرمانشاه در ادامه سفر خود از مراحل پایانی روند آمادهسازی مرکز طرح صیانت، بازپروری و اشتغالزایی شهرستان کنگاور سرکشی و بر اتمام آن تاکید کرد.
این مرکز در ۶ کیلومتری شهر کنگاور به سمت تویسرکان در گذشته نه چندان دور در اختیار آوارگان حلبچه عراق بود اما پس از آن مورد استفاده ویژه و مؤثری قرار نگرفته است.
مساحت این مرکز بیش از ۲٠ هکتار بوده و دارای سه مدرسه بازسازی شده، یک سوله ۱٠٠٠ متری، دو سوله ۳۵٠ متری، یک مسجد ۴٠٠ متری، سه ساختمان ۲٠٠ متری، دو حلقه چاه، گازکشی، برق و دیگر زیرساخت ها حدود ۴۳٠ سوئیت نیازمند بازسازی دارد.
دیدار با خانواده ایثاگران، نشست با معتمدان و متنفذین و حضور در جلسه شورای اداری دیگر برنامه های استاندار کرمانشاه به شهرستان کنگاور است.
کنگاور با جمعیتی بالغ بر ۸۰ هزار نفر در ۹۰ کیلومتری شرق کرمانشاه قرار دارد.