قزوین - ایرنا - مراسم اختتامیه دومین جشنواره ملی چند رسانه ای میراث فرهنگی که از هشتم آذرماه به میزبانی قزوین برگزار شده بود، با معرفی برگزیدگان بخش های مختلف در دانشگاه بین المللی امام (ره) به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، دبیرخانه این جشنواره شامگاه جمعه ، نفرات برتر هر بخش این جشنواره را به این شرح اعلام کرد:

در بخش پادکست، تندیس میراث و دیپلم افتخار به اثر «راز و مه…» به تهیه‌کنندگی راضیه رحمانی اهدا شد.
تندیس میراث و دیپلم افتخار در بخش رادیویی و ترکیبی ساده به اثر «ئیدی‌گوز» به تهیه کنندگی سولماز ملکی و الناز عزیزی اهدا شد و در بخش رادیویی مستند بلند، تندیس میراث و دیپلم افتخار به اثر «بستانه» به تهیه کنندگی حمیده پاک تعلق گرفت.
در بخش مستند رادیویی، لوح تقدیر به اثر «سوغات هزار رنگ» به تهیه کنندگی فاطمه سیدی و دیپلم افتخار به اثر «میراث ماندگار» به تهیه کنندگی پویا الهامی تعلق گرفت.
تندیس میراث و دیپلم افتخار در بخش رادیویی مستند به اثر تاریخی «که دود می‌شود» به تهیه کنندگی نازنین میرفندرسکی تعلق گرفت.
در بخش نمایش رادیویی، تندیس میراث و دیپلم افتخار به «افسانه ماه تی تی» به تهیه کنندگی زهرا اسماعیلی کرانی تقدیم شد.

بخش تلویزونی

داوران بخش تلویزیونی این جشنواره، محمدرضا بهشتی منفرد، حامد شکیبانیا و جواد قارایی بودند که برای اهدای جوایز برروی صحنه حاضر شدند.
در بخش مستند تلویزیونی، دیپلم افتخار به مجموعه «موزه گرد» به تهیه کنندگی حسین ربانی‌غریبی به دلیل روایت خلاقانه از موزه‌ها به عنوان میراث فرهنگی ایران اهدا شد.
دیپلم افتخار به مجموعه «چمچمه خاتون» به تهیه کنندگی علی دلکاری به دلیل بازنمایی ویژگی‌های میراث فرهنگی ایران در اثر تعلق گرفت.
دیپلم افتخار به‌دلیل پرداخت موجز و زیبا و توجه خلاقانه به مستندی در حوزه میراث فرهنگی به نام «پنج مینو» به تهیه‌کنندگی طاها ساعدی اهدا شد.
تندیس میراث و دیپلم افتخار و جایزه نقدی در مستند به «دیوان سالار» به تهیه‌کنندگی مجتبی یعقوبی تقدیم شد.
سیدعباس سجادی، بیژن مقدم، محمدرضا معصوم زادگان، محمد مناجاتی و اقبال واحدی داوران بخش تلویزیون، آثار ترکیبی، میزگرد، گزارش خبری و گفت‌ و گو برگزیدگان خود را معرفی کردند.
در بخش تلویزیون و آثار ترکیبی دیپلم افتخار به «چهل ستون» به تهیه کنندگی مهدی افشار قهرمانی از قزوین اهدا شد.
همچنین تندیس میراث و دیپلم افتخار این بخش به «اصفهان گرد» به تهیه‌کنندگی علیرضا سعیدی رسید.
در بخش گزارش خبری نیز دیپلم افتخار به «حلقه وصل» به تهیه‌کنندگی کاظم دهقانی اهدا شد.
تندیس میراث و دیپلم افتخار این بخش به اثر «آوردگاه سنگ و ریشه» به تهیه‌کنندگی فاطمه سلطانی از خراسان رضوی تعلق گرفت.
در بخش نماهنگ نیز دیپلم افتخار به اثر «دیار عاشقی‌هایم» به تهیه‌کنندگی خشایار لهراسبی رسید.
تندیس میراث و دیپلم افتخار این بخش به «بته جقه فرش» از مجموعه ایران من به تهیه‌کنندگی سپهر سیفی رسید.

در ادامه نیز جوایز بخش داستانی، فیلم تلویزیونی، پویانمایی و نمایش خانگی با حضور داوران این بخش به برگزیدگان اهدا شد.
در بخش فیلم تلویزیونی، تندیس میراث و دیپلم افتخار به «رگ‌برگ» به کارگردانی سجاد امیریزدانی و در بخش پویانمایی نیز دیپلم افتخار به «جوانمردان افسانه شب یلدا» با کارگردانی علی احمدی اهدا شد.
همچنین تندیس میراث و دیپلم افتخار این بخش به پویانمایی «ده سالگی» به کارگردانی فاطمه جعفری رسید.
در بخش نمایش خانگی، تندیس میراث و دیپلم افتخار به سریال «آتش و باد» به تهیه‌کنندگی حسن نجاریان تعلق گرفت و دیپلم افتخار این بخش نیز به خاطر روایت در بستر دوره تاریخی و استفاده از بناهای فرهنگی و به‌ویژه کاخ گلستان در جهت احساس تعلق مخاطب به سریال «جیران» به تهیه‌کنندگی اسماعیل عفیفه رسید.

همچنین در مراسم پایانی دومین جشنواره ملی چند رسانه ای میراث فرهنگی از تمبر ثبت جهانی کاروانسراهای ایران با تصویر کاروانسرای سعدالسلطنه قزوین و همچنین سند تحول باغستان سنتی قزوین رونمایی شد.