بندرعباس - ایرنا - مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان با اشاره به نقش بانوان در راستای ترویج الگوی زن مسلمان، گفت: کانون‌های مساجد در زمینه تشویق خانواده‌ها برای فرزندآوری، نقش‌آفرینی کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محدثه درویشی شامگاه جمعه در دوره آموزشی مدیران کانون‌های فرهنگی هنری تخصصی خواهران استان هرمزگان اظهار کرد: سه نوع نگاه «الگوی سنتی شرقی»، «الگوی زن غربی» و «الگوی زن مسلمان» که رهبر معظم انقلاب بارها مطرح کرده‌اند، در رابطه با مقام زن وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه الگوی سنتی شرق، زن را تنها محصور در کُنج خانه و نداشتن اثرگذاری فعال اجتماعی می‌داند و الگوی غرب که به زن به چشم یک کالا نگاه می‌کند، افزود: نگاه سوم می‌گوید زن ابتدا نقش همسری و مادری آن پررنگ بوده و سپس با حفظ حیا، حضور فعال اجتماعی نیز دارد و نمونه کامل آن وجود با برکت حضرت زهرا(س) و حضرت زینب کبری(س) است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان با تاکید بر اینکه هدف کانون‌های فرهنگی هنری تخصصی خواهران باید پررنگ کردن الگوی سوم زن در جامعه باشد، گفت: بهترین پایگاه برای تحقق این مهم، مساجد است، زیرا حضور فعال و موثر زنان در مساجد می‌تواند معرف کارآمدی الگوی سوم یعنی زن مسلمان باشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع جمعیت و فرزندآوری اشاره و اظهار کرد: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد به‌ویژه کانون‌های تخصصی خواهران می‌توانند در زمینه تشویق و ترغیب خانواده‌ها به فرزندآوری نقش اثرگذاری داشته باشند.

سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد هرمزگان نیز از راه‌اندازی ۵۵ کانون تخصصی خواهران خبر داد.

به گفته اسلام خواجه‌یی؛ پس از ابلاغ ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور مبنی بر راه‌اندازی این کانون‌ها، ۵۵ مسجد در استان هرمزگان درخواست تاسیس‌ در سامانه بچه‌های مسجد ثبت کرده که به‌زودی مجوز رسمی فعالیت آن‌ها صادر می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری این دوره آموزشی به‌منظور الگوسازی، انتقال تجربیات و توانمندسازی مدیران کانون‌ها افزود: دومین مرحله این دوره آموزشی بزودی به صورت غیرحضوری و متمرکز (برخط) توسط گروه آموزش ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور و سومین مرحله نیز حضوری و متمرکز در دهه آخر آذرماه جاری در تهران برگزار می‌شود.