به گزارش شنبه شب ایرنا از " میدل ایست آی" نیروی پلیس لندن که به اسکاتلند یارد مشهور است, پیش از این از مسافرانی که از سرزمینهای اشغالی وارد این کشور میشدند، خواسته بود شواهد خود در مورد اقدامات "تروریستی" از سوی فلسطینیان را به اشتراک بگذارند.
این درخواست با انتقاد شدید مواجه شده بود زیرا مردم غزه را نادیده میگرفت.
اما درخواست جدید پلیس لندن, افرادی که در سرزمینهای فلسطینی بودهاند و ممکن است «شاهد یا قربانی تروریسم، جنایات جنگی یا جنایت علیه بشریت» بوده باشند را شامل میشود.
مرکز بینالمللی دادگستری برای فلسطینیان (ICJP) که درحال تهیه مستندات جنایات جنگی توسط اسرائیل است، برای کمک به افراد جهت تحویل چنین شواهدی به پلیس اعلام آمادگی کرده است.
پلیس انگلیس اعلام کرده است مدارک بدست آمده در رابطه با جنایات جنگی در منطقه که از ماه ژوئن 2014 به بعد باشد, با دادگاه کیفری بین المللی که در حال بررسی چنین ادعاهایی است، در میان گذاشته خواهد شد.
به گزارش ایرنا, پیش از این سازمان عفو بینالملل از وجود شواهدی مبنی بر ارتکاب جنایت جنگی توسط رژیم صهیونیستی در نوار غزه خبر داد و خواستار محاکمه این رژیم در دیوان کیفری بینالمللی شد.
سازمان عفو بینالملل در بیانیهای تاکید کرد: هیچ مکانی در غزه امن نیست و حملات غیرقانونی اسرائیل نشان دهنده بیاعتنایی آشکار نسبت به جان فلسطینیها است.
عفو بینالملل اضافه کرد: چند مورد را ثبت کردهایم که نشان میدهد اسرائیل بدون وجود شواهدی دال بر وجود اهداف نظامی، غیرنظامیان فلسطینی را هدف قرار داده است.
در ادامه بیانیه این سازمان آمده است: از دادستان دیوان کیفری بینالمللی میخواهیم اقدامات مشخصی را برای تسریع در انجام تحقیقات درباره جنایات جنگی صورت گرفته در غزه انجام دهد.
نیروهای صهیونیستی اخیرا پس از محاصره چند روزه بیمارستان الشفا، آن را بمباران و پزشکان، بیماران و آوارهها را مجبور به تخلیه آن کردند.
گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
به دنبال پایان آتش بس موقت چهار روزه میان حماس و اسرائیل، قطر به عنوان یکی از کشورهای میانجی اعلام کرد که توافق حماس و تل آویو برای تمدید آتش بس به مدت ۴۸ ساعت حاصل شده است. حماس هم اعلام کرد که با قطر و مصر در مورد تمدید آتشبس بشردوستانه موقت برای ۲ روز دیگر، بر اساس همان شروط آتشبس قبلی به توافق رسیده است.
صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، وقفه در درگیریها میان اسرائیل و حماس یا آتش بس موقت در غزه به پایان رسید زیرا که این مهلت که با میانجیگری قطر همراه با تبادل اسرا آغاز شده بود، تمدید نشد و پس از پایان موعد آتش بس موقت در غزه پس از هفت روز، بمباران مناطق مختلف این باریکه، بویژه شهر خان یونس را از سرگرفت و دهها فلسطینی را شهید و زخمی کرد.
گروههای مقاومت فلسطین هفتم اکتبر، حملات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه بوده و حمایت غرب از این رژیم به بهانه دفاع از خود، عملا چراغ سبز و مجوزی برای تل آویو در ادامه کشتار بیرحمانه کودکان و زنان فلسطینی داده است.
بر اساس گزارش سازمان ملل بیش از ۱۵ هزار فلسطینی از آغاز حملات اسرائیل در غزه کشته شدهاند. دهها هزار نیز زخمی شدهاند و تعداد زیادی مفقود هستند که بیش از دو سوم کشته شدگان را زنان و کودکان تشکیل میدهند.