محمود قربان زاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: امسال در حوزه تولید و پرورش طیور گوشتی به نسبت دوره های مشابه پارسال، در حال تجربه افزایش تولید هستیم و مشکلی در تامین و تولید جوجه گوشتی در مرغداریها و در زنجیره های نظارت بهداشتی وجود ندارد.
وی از افزایش حدود ۱۵ درصدی جوجه ریزی در خراسان رضوی طی دو ماه اخیر در مقایسه با مدت مشابه پارسال خبر داد و بیان کرد: بنابراین سعی شده تا نه تنها تولید در استان حفظ بلکه افزایش هم داشته باشد.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی بیان کرد: این اداره کل در کنترل بیماریها، پاک نگهداشتن استان از بیماری طیور و افزایش ضریب اطمینان شغلی برای مرغداران در حوزه بهداشتی تاکنون عملکرد مطلوبی داشته است.
وی با اشاره به فعالیت ۱۴ کشتارگاه مرغ در خراسان رضوی که چهار کشتارگاه از این تعداد در شهرستان مشهد فعالیت دارد، ادامه داد: به صورت میانگین بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار قطعه مرغ گوشتی در شبانه روز در استان کشتار و روزانه بین ۴۵۰ تا ۶۰۰ تن گوشت مرغ روانه بازار میشود.
قربانزاده ادامه داد: به صورت میانگین طی یک هفته اخیر روزانه ۲۶۶ هزار قطعه با وزن ۴۸۰ تن مرغ روانه بازار شده است.
وی با بیان اینکه معاونت سلامت دامپزشکی خراسان رضوی متولی تنظیم بازار و نظارت بر روند توزیع مرغ نیست، بیان کرد: با این حال در حد وظایف نظارتی بر روند تامین و کشتار مرغ در حال انجام وظیفه هستیم.
طی روزهای اخیر بازار گوشت مرغ در مشهد دچار التهابات، گرانی و کمبود شده است.