به گزارش ایرنا، محمد حسین زاده روز یکشنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه در مشهد در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: صنعت آنگاه که با هنر آمیخته شده و بار فرهنگی پیدا کند، می تواند به یک محصول فناورانه هدفمند و با قدرت در عرصه دانش و پژوهش تبدیل شود.
وی بیان کرد: عدم فناوریهای فرهنگی و استفاده از بینش و ابزار هنر در مقوله های تولید، فضای خالی اتاق فکر و پژوهش در نمایشگاههای فناوری و خلاقیت، شکافی است که باید به آن در خراسان رضوی توجه ویژه داشت.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی با اظهار خرسندی از رشد موسسات پژوهشی و تحقیقاتی در این استان گفت: توسعه مناسبات علمی و پژوهشی بین بخش علم، فناوری و بخش صنعت، تبیین نقش و اهمیت بالای تفکر و پژوهش در حل مشکلات کلان استان و کشور، افزایش حساسیت جامعه نسبت به پژوهش و تجلی یافتن نتایج آن از اهدافی است که در برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه دنبال می شود.
حسین زاده در خصوص تاثیر برگزاری نمایشگاه های پژوهشی و تحقیقاتی اظهار کرد: طی سالهای اخیر شمار نمایشگاه های تخصصی و پژوهشی افزایش یافته است و در این نمایشگاهها با تزریق ارزش های علمی و دانش بنیان به بدنه جوامع محلی و شناسایی و معرفی پژوهشگران و نوآوران، زمینه تعامل و همکاری علمی و تحقیقاتی میان محققان و اندیشمندان فراهم شده است.
نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت فناور و دانش بنیان، از ۹ تا ۱۲ آذر ماه ۱۴۰۲ در نمایشگاه بین المللی مشهد دایر شده است.