به گزارش ایرنا، «پیمان عینالقضاتی» روز دوشنبه در جریان بازدید از بخشهای مختلف انجمن خیریه تبسم و جلسه با هیات مدیره این انجمن در خصوص مطالبه زیست محیطی تبسم و درخواست همراهی پارلمان شهری اراک با این مسئله، افزود: این موضوع از مطالبات نمایندگان محلی مردم است و بررسیهای تخصصی و کمک به حل مسئله انجام خواهد شد.
وی در خصوص مسئله غربالگری و آموزش توسط اعضای این انجمن نیز عنوان کرد: در این رابطه نیاز است انجمن تبسم نیازهای موسسه و زمینههایی که امکان همراهی شورای شهر یا شهرداری اراک وجود دارد را مطرح کند که همکاری موثری شکل بگیرد.
رییس کمیسیون فرهنگی اجتماعی و ورزشی شورای شهر اراک با اشاره به ارائه خدمات درمانگاه و اسکان بیماران توسط این مجموعه گفت: با توجه به اینکه برخی از بیماران در مراجعه به اراک برای استفاده از مراکز درمانی شرایط تهیه مکان مناسب را ندارند در نظر گرفتن بخش اسکان توسط این مجموعه اقدام بسیار ارزشمندی است.
محیط زیست سالم مهمترین درخواست تبسم از مسئولان
رییس هیات مدیره انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی تبسم گفت: مهمترین همکاری و کمک مسئولان در خصوص بحث پیشگیری از سرطان کمک به تامین آب هوا و مواد غذایی سالم است.
دکتر مرتضی صدیقی با تاکید بر این نکته که آلودگی هوا آب و خاک تاثیر مستقیم با بحث ابتلا به سرطانهای مختلف دارد، بیان کرد: انتظار و مطالبه انجمنهای خیریهای که در این بخش فعالیت دارند این است که مسئولین با بررسی راهکارهای موثر زمینه کاهش آلودگیهای مذکور را فراهم کنند.
وی با اشاره به اینکه انجمن خیریه تبسم با شعار حمایت از بیماران مبتلا به سرطان فعالیت خود را شروع کرد، تصریح کرد: با توجه به آمار افزایشی ابتلا به سرطان در کنار سیاست اصلی انجمن موضوع پیشگیری در دستور کار قرار گرفت و امروز فعالیتهای گسترده با همکاری پزشکان مختلف برای آموزش با هدف پیشگیری در اراک دیگر شهرستانهای استان در حال انجام است.
عضو هیات مدیره انجمن تبسم با بیان این نکته که مرگ و میر ناشی از ابتلا به سرطان در جایگاه دوم کشور قرار دارد، ادامه داد: در بحث پیشگیری در کنار برگزاری دورههای آموزشی رایزنیهایی با اداره کل آموزش و پرورش استان شده است که آموزش به دانشآموزان و خانوادهها انجام شود.
دکتر صدیقی استقرار دفتر فعالیت انجمن در دیگر شهرستانهای استان را از اهداف سال جاری این موسسه عنوان کرد و افزود: شبکه گستردهای از پزشکان با مجموعه، همکاریهای مختلف دارند که مراحل درمان مددجویان و نیز اطلاع رسانی در سطح مطلوبتر و گستردهتری انجام شود.
وی با تاکید بر اهمیت نقش غربالگری زود هنگام، گفت: در کنار صرفهجویی اقتصادی، این موضوع به درمان موثرتر نیز کمک میکند که در این رابطه مسئولین میتوانند همراه شوند.
۶۹۸ پزشک عمومی، ۴۸۵ پزشک متخصص و فوقتخصص و یکهزار و ۷۲۶ کارشناس رشتههای مختلف پیراپزشکی و مامایی در استان مرکزی فعالیت دارند.