کاظم فلاحی دوست روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: این آموزش ها شامل دوره های کمک های اولیه، مهارت پایه داوطلبی، آمادگی در برابر مخاطرات ، جستجو و نجات در حوادث جادهای در تمام مناطق استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شده است.
وی با بیان اینکه این میزان آموزش توسط ۱۰۰ نفر از امدادگران و نجات گران در خانه های هلال استان انجام شده است، بیان کرد: برای مواجهه با بحران باید در سه مرحله پیشگیری، مدیریت حین بروز بحران و بعد از بروز بحران برنامه ریزی شود و اقدامات پیش بینی شده برای قبل از بحران بسیار مهم تر از حین و بعد از بحران است .
فلاحی دوست ادامه داد: آموزش همگانی قبل از بروز بحران، کار تیم های امدادی را بعد از بروز بحران ساده تر می کند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد گفت: ایجاد شعبه جمعیت هلال احمر شهرستان های "مارگون" و "لنده" و دفتر نمایندگی هلال احمر در منطقه کم برخوردار" دیشموک" یکی از نیازهای اساسی بود که در دولت سیزدهم محقق شد.
وی تصریح کرد: هم اکنون پیگیر راه اندازی دفتر نمایندگی هلال احمر در مناطق "سرفاریاب" و "ممبی" از توابع شهرستان بهمئی هستیم که امید است تا پایان سال جاری مجوزهای لازم اخذ شود.
فلاحی دوست ابراز کرد: اعتبارات چشمگیری امسال در اختیار این جمعیت قرا گرفته شد بطوری که تمام پایگاه های جمعیت هلال احمر در استان تعمیر و تجهیز شدند .
اختصاص ۲۰۰ میلیارد ریال به تکمیل ساختمان ستادجمعیت هلال احمر
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد گفت: ساختمان مرکزی ستادجمعیت هلال احمر طی چند سال راکده مانده بود که امسال ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای آن در نظر گرفته شده و مناقصه آن انجام شده است.
وی بیان کرد: مجوز فعالیت داروخانه هلال احمر استان پس از ابلاغ مصوبه سفر دور دوم رییس جمهور صادر و هم اکنون در حال تمکیل ساختمان آن هستیم که بزودی افتتاح می شود.
فلاحی دوست ادامه داد: تمام دارو های خاص و تک نسخه ای از سوی داروخانه هلال احمر با تعرفه دولتی عرضه می شود.
وی توسعه پایگاه امداد و نجات جاده ای را یکی از مهمترین برنامه های جمعیت هلال احمر استان اعلام کرد و گفت: هم اکنون مجوز ۶ پایگاه سیار امداد و نجات در هلال احمر استان گرفته شده و با توجه به کوهستانی بودن برخی مناطق این استان در حال پیگیری برای ۹ پایگاه سیار در مناطق مختلف استان بویژه محور های موا صلاتی جدید و مسیرهای پرتردد و حادثه خیر هستیم
فلاحی دوست ابراز کرد: با اقدامات انجام گرفته در حوزه تقویت زیرساخت امدادی ،کهگیلویه و بویراحمد رتبه نخست اخذ مجوز برای راه اندازی پست های موقت در میان استان های کشور را از یک سال گذشته تاکنون کسب کرده است.
وی با بیان اینکه تعداد پست های موقت امداد و نجات استان نسبت به پیش از دولت سیزدهم ۷۵درصد افزایش یافته است،بیان کرد: این پست های موقت به منظور خدمات رسانی در کمترین زمان ممکن به حادثه دیدگان احتمالی در مناطق کمتر توسعه یافته کهگیلویه و بویراحمد ایجاد شده است.
فلاحی دوست اظهار کرد: هم اکنون ۱۴پایگاه ثابت و سیار امداد و نجات هلال احمر در استان فعالیت دارد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد گفت: در این مدت همچنین بیش از ۲۰۰ امدادگر در این استان به درجه نجات گری ارتقاء داده و تعدادی از نجات گران تا پایان امسال شرکتی خواهند شد.
کهگیلویه و بویراحمد ۶ هزار و ۱۳۹ کیلومتر جاده اصلی، فرعی و چهارخطه دارد که از این میزان پنج هزار و ۴۲۰کیلومتر آن فرعی و روستایی است.
این استان با بیش از ۱۶ کیلومتر مربع ۷۲۶ هزار نفر جمعیت یک درصد مساحت کشور را در اختیار دارد.