به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از «العربی الجدید»، خیابان های ویران و ساختمان های فروریخته منظره غالب در سراسر نوار غزه است و رژیم صهیونیستی ۶۰ درصد ساختمان ها و زیرساخت های این منطقه را در کمتر از ۲ ماه ویران کرده و این معادل چیزی است که در چهارسال نخست جنگ در سوریه اتفاق افتاده است.
بمباران های هدفمند رژیم صهیونیستی، زیرساخت ها، شبکه انتقال برق، آب و فاضلاب را هدف قرار داده و مجموعه ای از بحران های درهم تنیده را ایجاد کرده که زندگی ساکنان این منطقه با زندگی ۵۸ روزه زیر آتش را بسیار دشوار کرده است.
این بمباران ها از ۷ اکتبر (۱۵مهرماه) ۶۰ درصد از ساختمان ها و برج ها و همه شبکه های زیرساختی در اطراف آن ها را نابود کرده است.
تاکنون در این بمباران ها، ۳۰۰ هزار واحد مسکونی تخریب شده که از این میان، ۵۰ هزار واحد به طور کامل ویران شده و مدارس، مساجد، بازارها، ساختمان های اداری و میدان ها نیز از بین رفته است.
بر اساس گزارش العربی الجدید، علاوه بر بمباران وحشیانه، افزون بر ۴۰ هزار تن موشک و بمب جدید برسر شهروندان غزه ریخته شده که این موشک ها برای نخستین بار است که در جنگ بکار گرفته می شود.
این بمباران ها به تخریب خیابان های اصلی و خطوط آبرسانی منجر شده و رفت و آمد خودروها و حتی گاری هایی که توسط حیوانات به خاطر نبود سوخت مورد استفاده قرار می گیرد را با مشکل روبرو کرده است.
«حسنی مهنا» سخنگوی شهرداری غزه می گوید که رژیم صهیونیستی در طول تجاوز به این منطقه، سیاست زمین سوخته را در پیش گرفته است.
سازمان ملل متحد ۹ نوامبر(۱۸ آبان) اعلام کرد که ۵۰ درصد ساختمان های مسکونی غزه، در طول یک ماه بمباران توسط رژیم صهیونیستی تخریب شده است.
رژیم صهیونیستی تلاش می کند که نوار غزه را از طریق بمباران و تخریب همه زیرساخت های خدماتی مورد نیاز زندگی عادی فلسطینی ها، به یک منطقه غیر قابل سکونت تبدیل کند.
به گزارش ایرنا، مرکز آمار فلسطین در گزارشی اعلام کرد، حمله رژیم صهیونیستی به غزه ۷۰۰ میلیون دلار خسارت بر دوش مردم در این باریکه گذاشته و خسارتهای مستقیم این منطقه در نتیجه جنگ در ماه نخست حدود ۷۰۰ میلیون دلار برآورد شده است.
بر اساس این گزارش، فقر ۹۰ درصدی، بیکاری ۶۵ درصدی و تورم ۱۲ درصدی از جمله نتایج اقتصادی اعلام شده تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه است.
همچنین بنا بر این گزارش، ۱۴۷ هزار کارگر در بخش خصوصی از کار باز ماندند و ۵۶ هزار واحد صنعتی و صنفی نیز فعالیتشان متوقف شده است.
این گزارش میافزاید: ضرر و زیان اقتصادی نوار غزه طی دوره محاصره این باریکه از سال ۲۰۰۷ تاکنون، بدون در نظر گرفتن تاثیر تجاوز کنونی، بالغ بر ۳۵ میلیارد دلار بوده است.