به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، جلسه ستاد مرکزی بزرگداشت یومالله نهم دی امروز دوشنبه با حضور علی محمد نائینی رئیس ستاد و نمایندگان دستگاهها و نهادهای عضو شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و همچنین روسای استانی شورا از طریق ویدئو کنفراس، در دفتر مرکزی این نهاد برگزار شد.
در ادامه نائینی با تشکر از حسن اعتماد نماینده ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، یاد و خاطره مجاهدان و شهدای جبهه مقاومت فلسطین و عملیات طوفان الاقصی را گرامی داشت و گفت: اگر ایام الله و عبرتهای روزهای بزرگی چون حماسه ۹ دی، به درستی تبیین نشود، ابعاد و آثار آن در گذر زمان به تدریج به فراموشی سپرده شده و حساسیتهای اجتماعی برابر فتنههای مشابه، کمرنگ خواهد شد و ممکن است روایتهای تاریخی، دستخوش تغییر و جابه جایی شود.
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه ۹ دی افزود: برای حفظ و انتقال دقیق این روایتهای تاریخی به نسلهای آینده، لازم است آنها را زنده نگه داشته و علل و دستاوردهای آن، برای مخاطبین بهویژه نسل جوان تبیین و بازخوانی شود. گذشت بیش از ۴ دهه از انقلاب اسلامی نشان میدهد که ملت ایران، همواره با تکرار فتنهها و توطئههای گوناگون مواجه بوده و تا زمانی که به اصول و آرمانهای این انقلاب پایبند هستیم، هر روز این تهدیدها و چالشهای پیچیده وجود خواهند داشت.
وی خاطرنشان کرد: البته ابعاد و روشهای فتنه، هر روز پیچیده تر و به روز، میشود و دشمن با توجه به شکستهایی که خورده است، فتنههای جدیدتر و تازه تری را طراحی میکند. بنابراین لازم است ملت ایران نیز هوشیار بوده و ضمن بازخوانی فتنهها و چالشهای گذشته، به درسها و عبرتهای تاریخی و نتایج و آثار حماسههای بازدارنده در برابر دشمن، توجه کرده و آنها را سرلوحه خود برای عبور از فتنههای پیش رو قرار دهند.
حماسه ۹ دی بخشی از تاریخ و هویت انقلاب اسلامی است
نائینی با بیان اینکه نظام و ملت ایران، روزهای خطرناکی را در طول تاریخ انقلاب اسلامی تجربه کرده است گفت: بحمدالله، ملت ایران همیشه در بصیرت و اقدام به موقع، سربلند بوده است. اما فتنه ۸۸ بسیار پیچیده و خطرناک بود و به تعبیر مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، هیچ چیز جز حماسه عظیمی مانند نهم دی ۸۸، نمی توانست باطل السحر آن بوده و این فتنه را خنثی کند.
رئیس ستاد مرگزی بزرگداشت حماسه ۹ دی افزود: در سال ۸۸، انتخاباتی موفق و پرشور، در نهایت سلامت و با مشارکت بالای مردمی برگزار شد که میتوانست قدرت نرم جمهوری اسلامی و اقتدار ملت ایران را در ابعاد مختلف ارتقا دهد، ولی متاسفانه دشمن این انتخابات را به چالش کشید و به فتنه ای پیچیده و طراحی شده بدل کرد.
وی ادامه داد: فتنه ۸۸، مشکلات امنیتی و آسیبها و خسارتهای فراوانی را به کشور تحمیل کرد که نتیجه آن، تشدید تحریمها و فشارهای اقتصادی بود و پیامهایی را به دشمن مخابره کرد که آثار آن، هنوز هم ادامه دارد و ملت ایران همچنان از این خسارتها رنج می برد.
جریان باطل از روایتسازی جعلی و ایجاد شبهه و ابهام دست بر نمیدارد
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه ۹ دی خاطرنشان کرد: فتنه ۸۸، یک اختلاف سیاسی و انتخاباتی بین دو جریان و دو گروه نبود، بلکه یک اقدام طراحی شده با بهره گیری از تجربیات انقلابهای رنگی در سایر کشورها، برای براندازی نظام بود، ولی مردم با حضور حماسی خود در ۹ دی، تمام محاسبات دشمن را به برهم ریخته و خنثی کردند.
وی با تاکید بر ضرورت بازخوانی مستمر درسها و مرور عبرتهای تاریخی حماسه ۹ دی گفت: این مناسبتها فرصتی برای جهاد تبیین است.
نائینی با اشاره به این که ما امروز در شرایط جنگ شناختی و ادراکی قرار داریم، خاطرنشان کرد: جریان باطل، دست از روایت سازی جعلی و ایجاد شبهه و طراحی عملیات روانی بر نمیدارد.
وی تصریح کرد: در جنگ شناختی از وقایع تاریخی، روایت ساخته میشود و هر جریان و رسانه ای که این روایتهای جعلی را در افکار عمومی آنگونه که می خواهد ترویج کرده و با ایجاد شبهه و ابهام، حقایق را کتمان کند، پیروز است.
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه ۹ دی تاکید کرد: بنابراین تربیت صحیح نسل کنونی و نسل های آینده و روشنگری و تقویت اعتقادات آنان که خیلی از تجربههای تاریخی دوران انقلاب را کسب نکرده و ندیده اند، بسیار مهم است و یک ضرورت جدی است.
وی گفت: روز نهم دی به عنوان «روز بصیرت و میثاق امت با ولایت» در تقویم کشور ثبت شده و برخی این روز را به عنوان انقلاب سوم نامگذاری کرده اند. مقام معظم رهبری هم تجمعاتی را که به حماسه ۹ دی منجر شد، با تظاهرات مردمی سال ۵۷ مقایسه کردند و بر ماندگاری این روز تاکید کردهاند.
نائینی در ادامه یادآور شد: در سال ۸۸ ، مردم جنگ نرم را باور کردند و در جبهه مقابل نیز این امر اثبات شد، که امکان فروپاشی از درون، وجود ندارد. در این حماسه، مردم مؤلفه اصلی و نقش آفرین بودند ولی مهمتر از همه این عوامل، خواست و اراده خداوند و نصرت الهی بود که البته در طول ۴۰ سال گذشته، بارها و بارها شاهد آن بودهایم.
رئیس ستاد بزرگداشت حماسه ۹ دی اظهار داشت: حرکت مردم در این روز، به صورت فراگیر و خودجوش و خیزشی در دفاع از نظام و رهبری و مقابله تمام عیار با جبهه نفاق و فتنه بود. به همین دلیل ضروری است، نسبت به حفظ و پاسداشت روز نهم دی که نشانگر عمق راهبردی نظام و نمایش اتحاد و انسجام و اقتدار ملت ایران است، اهتمام ویژه ای صورت گیرد.
وی افزود: مطلوب است هر ساله، ابعاد مختلف این حماسه منحصر به فرد را که مبتنی بر شعارهای مردمی و برآمده از معرفت دینی و انقلابی بود، گرامی بداریم و هدف از تشکیل این ستاد و ستادهای استانی نیز همین امر مهم است. امیدواریم بتوانیم پاسداشت این روز تاریخی را به شایستگی زنده نگه داریم و در حوزه ترویجی و تبلیغی به ویژه، حوزه تبیینی، متناسب با شرایط و اقتضای روز و فضای حاکم بر کشور و وقایع منطقه از قبیل جنگ غزه و عملیات بی نظیر فلسطین، برنامه هایی را برای این روز پیش بینی و اجرایی کنیم.
نائینی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به انتخابات پیش رو گفت: از این فرصت ها باید برای تقویت امید و اعتماد در مردم و افزایش مشارکت مردمی و حفظ اتحاد و همبستگی در استفاده کرد تا شرایط مناسب برای حضور پرشور مردم و خلق حماسه ای دیگر در پایان سال فراهم شود.
در ادامه جلسه، هر یک از اعضا و همچنین برخی از روسای استانی، پیشنهادات و ایدههای خود را پیرامون برنامههای اجرایی تدوین شده اعلام کردند و مقرر گردید هر یک از دستگاهها برنامه ویژهای را که متناسب با شرایط روز کشور و منطقه است را به دبیرخانه ستاد اعلام کنند.
در ابتدای جلسه حکم علی محمد نائینی به عنوان رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه ۹ دی که از سوی حجت الاسلام والمسلمین موسی پور نماینده ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی صادر شده بود قرائت و به وی اهدا شد.