رسول اسدی در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، به زمان قبول مسوولیت خود در فدراسیون دوچرخهسواری تاکید کرد و افزود: مهرماه سال ۱۴۰۰ به عنوان سرپرست مسئولیت دوچرخهسواری را بر عهده گرفتم که در آن زمان فدراسیون با مشکلات بسیاری دست به گریبان بود، از جمله با انبوهی از بدهیهای داخلی و خارجی مواجه شدیم و از سویی دیگر دوچرخهسواری با پدیده دوپینگ درگیر بود که مشکلات بسیاری را برای ما ایجاد و باید به جدیت و با سرعت عمل نسبت به آن اقدام میکردیم.
وی ادامه داد: در همان زمان حاشیههایی برای این فدراسیون ایجاد کرده بودند و انتخابات به دلایلی که همه میدانند لغو شده و اساسنامه فدراسیون هم تایید نشده بود، البته با تلاش دوستان و همکاری آنها در نهایت موفق شدیم اساسنامه را تایید و انتخابات را هم برگزار کنیم تا روند کار دچار اختلال نشود.
رییس فدراسیون دوچرخهسواری یادآور شد: بعد از عبور از شرایط سختی که فدراسیون با آن روبهرو بود درصدد بودیم تا از نظر مالی نیز به ثبات رسیده و مشکلات و بدهیهایی دوره قبلی را به نوعی مدیریت کنیم تا ثبات و آرامش به دوچرخهسواری باز گردد. با همه سختیهایی که بود رکابزنان کشورمان را در رویدادهای مختلفی از جمله قهرمانی جهان و آسیا شرکت دادیم و با بها دادن به جوانان، آینده این ورزش را هم تضمین کردیم.
وی ادامه داد: با همین سیاست دوچرخهسواران جوان ما در رویدادهای مختلف به میدان رفتند تا ضمن کسب تجربه، به نوعی بسترسازی مناسبی را در این رشته آغاز تا در آینده دچار مشکل نشویم. در بازیهای آسیایی هانگژو هم دیدید که دوچرخهسواری تاریخساز بود و فرانک پرتوآذر با شایستگی در بین مدعیان این قاره به مدال برنز رسید.
اسدی تاکید کرد: دیگر نماینده ما علی لبیب جوان بود که با اختلافی بسیار اندک عنوان چهارمی را از آن خود و اگر کمی تجربه بیشتر داشت او نیز در هانگژو روی سکو میرفت و مدالی دیگر را برای ورزش ایران به ارمغان میآورد.
رییس فدراسیون دوچرخهسواری تصریح کرد: نکته مهم است که جوانگرایی و پشتوانهسازی یک برنامه زمانبر بوده که نیاز به صبر و حوصله دارد و حتی شاید به دوره مدیریتی یک رئیس فدراسیون هم نرسد اما مهم این است که حرکت درست و اصولی باشد و دوچرخهسواری در مسیر صحیح حرکت کند و در آینده به موفقیتهای بیشتری هم دست یابد.