بوشهر- ایرنا- مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۲۰ هزار نفر در ۶۳۰ دوره متنوع، تحت آموزش های مهارتی قرار گرفته که ۱۳ هزار نفر برای شرکت در آزمون نهایی معرفی و مابقی در حال آموزش هستند.

به گزارش ایرنا؛ "عبدالمجید دراهکی" روز سه شنبه در نشست خبری «پاسخگویی مدیران به رسانه ها» در استانداری بوشهر اظهار کرد: در سال گذشته نیز، ۲۶ هزار نفر در ۲ هزار و ۴۰۰ دوره آموزش فنی و حرفه‌ای شرکت کردند که با وجود استانداردهای آزمون، ۱۷ هزار و ۵۰۰ نفر معادل نزدیک به ۷۰ درصد موفق به اخذ گواهینامه شدند.

وی افزود: از این تعداد ۴۲ درصد در حوزه خدمات، ۴۴ درصد در حوزه صنعت، هشت درصد در حوزه فرهنگ و هنر و ۶ درصد در حوزه کشاورزی آموزش دیده‌اند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر تصریح کرد: این آموزش ها در ۱۵ مرکز دولتی و ۲۷۰ آموزشگاه آزاد زیر پوشش اداره کل فنی و حرفه ای استان انجام شده است.

دراهکی ادامه داد: ۱۹ گروه جامعه هدف آموزش های فنی و حرفه ای استان را شامل می شود که دانش‌آموزان، دانشجویان، سربازان نظام وظیفه، زندانیان، معلولان، حاشیه نشین ها، زنان سرپرست خانوار و اتباع خارجی ذیل موافقت نامه با کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان از جمله گروه های یادشده است.

وی بیان کرد: یکی از مهمترین موفقیت های این دولت در عرصه فنی و حرفه ای کاهش فرایند صدور مجوزها از ۶ ماه به یک هفته بوده که انقلابی در توسعه آموزش های فنی و حرفه ای ایجاد کرده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر گفت: با توجه به تضمین ایجاد اشتغال در برگزاری دوره های مهارتی حوزه صنعت، به هم استانی ها نوید می دهیم که اگر در این دوره ها شرکت کنند، پس از دریافت گواهینامه آموزشی جذب شرکت های نفت و گاز و پتروشیمی مستقر در پارس جنوبی می شوند.

دراهکی بیان کرد: در کنار حوزه صنایع، در صنعت آبزیان شامل پرورش ماهی در قفس و مزارع پرورش میگو و همچنین تعمیر موتورهای دریایی و شیوه های جدید صید در دریا، آموزش های تخصصی با ایجاد تضمین اشتغال داده می شود اما چندان استقبالی از این رشته ها توسط متقاضیان انجام نمی شود.

وی با اشاره به برگزاری مسابقات ملی مهارت در استان بوشهر گفت: برای نخستین‌بار مسابقات ملی مهارت امسال از ۱۷ تا ۲۲ آذرماه در شهرستان کنگان استان بوشهر برگزار می‌شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر ادامه داد: انتخاب این استان برای میزبانی از این رویداد بر اساس توانمندی و ظرفیت‌های آموزش فنی و حرفه‌ای، نشان‌های کسب شده در سطح کشور و با تصویب شورای گسترش آموزش فنی و حرفه‌ای کشور همراه بوده است.

دراهکی اضافه کرد: در این دوره از مسابقات، شرکت کنندگان در رشته های جوشکاری، آجر چینی و کاشی‌کاری شرکت می کنند.

وی عنوان کرد: در این مسابقات که هر ۲ سال یک بار برگزار می شود، ۱۵ نفر در رشته جوشکاری، ۱۰ نفر در مهارت آجرچینی و هشت نفر در رشته کاشی‌کاری اعلام آمادگی کرده که فعالیت آنها توسط ۱۸ داور قضاوت می شود.

دراهکی سن شرکت‌کنندگان در این دور از رقابت‌ها را بین ۱۶ تا ۲۰ سال عنوان کرد.