احمد راستینه در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی ایرنا در مورد نشست مشترک دولت و مجلس که روز گذشته با حضور رئیس جمهور در صحن علنی مجلس برگزار شد، با بیان اینکه نکته قابل توجه در گزارش آیت الله رئیسی نگاه همه جانبه به ابعاد بودجه ۱۴۰۳ بود که این در نوع خود بی نظیر است، تصریح کرد: همچنین رئیس جمهور ناترازی انرژی را در کنار نقدینگی با هم مطرح کرد و جهت دهی نقدینگی به سمت تولید برای جبران ناترازی را مورد توجه قرار داد که در این صورت می توانیم به آینده بودجه امیدوار باشیم.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی در مجلس گفت: در گزارش رئیس جمهور که روز گذشته کلیاتی از آن را در صحن علنی مجلس ارائه شد، تمرکز بر تولید به صورت زیر بنایی، توجه به مهار تورم و راهکارهای حل مشکلات معیشتی مردم به صورت جدی مشهود است.
راستینه افزود: اینکه رئیس جمهور انتظام بخشی به نظام پولی و مالی کشور را در کنار نقدینگی و ساماندهی بانک ها قرار می دهد نشان دهنده آن است که دولت به یک انسجام معنایی خوبی در تنظیم بودجه ۱۴۰۳ رسیده و امید است در کمیسیون تلفیق بودجه گام دیگر برای شتاب بخشی به رشد اقتصاد کشور برداریم.
وی با اشاره به اینکه رهبر انقلاب به درستی راه حل مسائل مردم را تعامل و هم افزایی میان قوای سه گانه نامیدند، اظهار داشت: هر چقدر قوای سه گانه در این مسیر قرار گیرند شناخت مسائل و حل مشکلات مردم آسان تر و با شتاب بیشتری پیش خواهد رفت.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس همافزایی دولت و مجلس را راه حل مسائل و مشکلات کشور عنوان کرد و گفت: هدفگذاری درست و منطبق بر واقعیتهای میدان میان دولت و مجلس شکل گرفته که در بهبود وضعیت اقتصادی بسیار تاثیرگذار است.
راستینه تصریح کرد: طی دو سال گذشته و بار روی کار آمدن دولت سیزدهم، تعامل و اثر بخشی میان دولت و مجلس شکل گرفت و با وجود همه تهدیدها و طراحی های پیچیده دشمنان، امروز جمهوری اسلامی از رشد اقتصادی صفر خود را رهایی داده و به رشد قابل توجه رسیده است.
وی به تعامل دولت و مجلس در تصویب برنامه هفتم توسعه اشاره کرد و بیان داشت: امروز وظیفه ماست که با هم افزایی امید را در جامعه ترویج دهیم و مردم با نگاه به رفتار حکمرانان امیدوار می شوند به اینکه مسئولان در حل مسائل مردم بسیار جدی هستند.
نماینده مردم شهرکرد در مجلس در مورد لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور که روز گذشته از سوی رئیس جمهور تقدیم مجلس شورای اسلامی شد نیز توضیح داد: هدفگذاری هایی که در بودجه انجام شده دقیق و درست است، اما واقعیت این است که عملیاتی کردن این اهداف کار دشواری است و ما معتقدیم دولت سیزدهم سختی کار را پذیرفته و عزم خود را جزم کرده تا به رشد اقتصادی ۸ درصد که هدف بودجه است، دست پیدا کند.
وی ابراز امیدواری کرد که اگر دولت بتواند رشد اقتصادی ۸ درصد را محقق کند، سال آینده شاهد جهش خوب اقتصادی، کاهش بیکاری و تورم و جهش در عرصه تولید باشیم.