مهرداد مرادمند روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرح تاکنون بالغ بر ۵۵ درصد پیشرفت داشته است و برای آن حدود ۵٣ میلیارد ریال اعتبار استانی پیش بینی کرده ایم.
وی اضافه کرد: از آنجا که استان اصفهان از لحاظ منابع آبی در شرایط کمبود به سر میبرد؛ اجرایی طرحهای مرتبط با مصرف بهینه آب از جمله ضروریات این خطه محسوب میشود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی اصفهان خاطرنشان کرد: تداوم اجرای چنین طرح هایی مستلزم تامین اعتبارات به ویژه در سطح ملی است تا مساحت بیشتری از مزارع زیر پوشش قرار داده شود و به دنبال آن میزان مصرف آب کاهش یابد.
مرادمند با اشاره به اهمیت اجرای شیوه های آبیاری جدید با هدف کاهش مصرف آب کشاورزی گفت: بر همین اساس امسال اجرای طرح های آبیاری تحت فشار را نیز همچون سال های گذشته در دستور کار داشتیم و حدود سه هزار و ۵٠٠ هکتار از مزارع به این سامانه ها مجهز شد.
وی ادامه داد: اجرای طرحهای یاد شده که در دسته طرحهای مهندسی آب و خاک قرار میگیرد از جمله اصلیترین رویکردهای این سازمان در سال جاری به شمار میرود که البته تحقق آن مستلزم تخصیص اعتبارات کافی است.
به گزارش ایرنا، استان اصفهان با ۵۶۸ هزار هکتار اراضی باقابلیت کشاورزی که معادل پنج درصد از مساحت استان و سه درصد از اراضی کشاورزی کشور است و همچنین شرایط متنوع آب و هوایی، استعداد تولید انواع محصولات کشاورزی را دارد بهگونهای که در مناطق گرم و خشک استان خرما، انار و پسته، در مناطق سرد و کوهستانی بادام و گردو، و در مناطق معتدل و سرد انواع محصولات دانهدار و هستهدار کشت میشود.
مجموع اراضی زراعی قابلکشت استان حدود ۴۸۵ هزار هکتار است که در سالهای نرمال از حیث بارش حدود ۷۰ درصد آن به کشت محصولات زراعی مانند انواع غلات، حبوبات و محصولات علوفهای، جالیزی و انواع سبزی و صیفی اختصاص مییابد.