اکبر ابدالی روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان داشت: گسترش ظرفیت تولید محصولات در حوزه اسباب بازی و وسایل سرگرمی مورد نیاز کودکان و نوجوانان با درنظر گرفتن ارزشهای ایرانی و اسلامی، از مهمترین راهبردهای مورد توجه ادارهکل صنعت، معدن و تجارت قم برای جذب سرمایهگذاران علاقهمند به فعالیتهای اقتصادی در بخش صنعت استان است.
وی افزود: در حال حاضر نیز چند واحد تولید کننده اسباب بازی در قم مشغول فعالیت هستند اما ما به دنبال افزایش این تعداد و پاسخگویی به نیاز جامعه در حوزه تولید این گونه محصولات هستیم آن هم با توجه به رویکردهای فرهنگی و تربیتی تا اسباببازیهای تولید شده در قم علاوه بر سرگرمی در زمینه رشد فکری کودکان و نوجوانان نیز موثر باشد.
وی ادامه داد: همچنین سرمایهگذاری درحوزه صنعت اسباب بازی و ارائه محصولات متنوع در این زمینه به بازار، علاوه بر کمک به بخش تولید داخلی و افزایش فرصتهای شغلی موجب جلوگیری از خروج حجم زیادی ارز از کشور میشود که به طور معمول برای واردات این نوع کالا هزینه میشود.
گفتنی است در ۶ ماه نخست سال جاری، سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری صنعتی در قم محقق و تعداد ۸۹ پروانه بهرهبرداری نیز در بخش صنعت و معدن این استان صادر شده است.
همچنین با اقدام های انجامشده در این مدت، بیشاز ۲ هزار فرصت شغلی برای افراد جویای کار در بخش صنعت و معدن استان قم فراهم شدهاست.
۲۵۰ جواز تأسیس صنعتی و معدنی نیز در نیمه نخست سالجاری در استان قم با سرمایهگذاری ۶ هزار و ۸۰۰ میلیاردتومانی و پیشبینی ایجاد بیش از چهار هزار اشتغال جدید صورت گرفت.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.
در این میان شهرک صنعتی شکوهیه به عنوان مهمترین کانون انجام فعالیتهای صنعتی در قم شناخته میشود و به همین دلیل مورد توجه ویژه مسوولان دستگاههای اجرایی، سرمایه گذاران داخلی و خارجی و نیز فعالان بخش خصوصی برای اجرای طرحهای تولیدی بهمنظور توسعه اقتصادی استان قم است.