به گزارش ایرنا، سردار یدالله بوعلی، روز پنجشنبه در مراسم سومین سالگرد شهادت شهید حاج عبدالرسول استوار محمودآبادی شهید مدافع حرم در شیراز افزود: وی یک مجاهد و مهاجر در راه جهاد بود در تمام عرصهها و صحنهها، حضوری خلاقانه و مبتکرانه داشت.
جانشین فرمانده کل سپاه در قرارگاه مرکزی امام علی (ع) نیز گفت: سخن گفتن در مورد شهید استوار محمودآبادی و پرداختن به او بدون توجه به خانواده، دوستان و اطرافیان آن شهید بزرگوار ممکن نیست و یک بحث ناقص و ناتمام خواهد بود.
سردار غلامحسین غیبپرور افزود: خانواده این شهید بزرگوار یک زندگی ساده و در عین حال باصفا داشتند که بر روزی حلال استوار بود.
وی ادامه داد: شهید استوار محمودآبادی انسانی متدین، متین، دارای نبوغ بالا و یک فرمانده با نفوذ و هدایتگر در تمام زمینههای آموزشی و عملیاتی بود که باید او را با یک ویژگی شاخصش یعنی ولایتمدار بودنش محک زد.
سردار شهید حاج عبدالرسول استوار محمودآبادی، از فرماندهان هشت سال دفاع مقدس و هم رزم شهید سردار سلیمانی، بامداد ۱۶ آذرماه پس از ۴۰ سال پاسداری و تحمل درد عوارض شیمیایی به درجه شهادت رسید.
مسئولیت آموزش و اطلاعات نیروی زمینی سپاه، موسس نیروی ویژه صابرین سپاه، فرماندهی قرارگاه مدینه منوره در جنوب کشور و فرماندهی قرارگاه حمزه سید الشهدا در شمال غرب کشور از جمله عرصههای خدمت همرزم سردار سلیمانی پس از دوران دفاع مقدس بود.
شهید محمودآبادی متولد شهرستان کوار و بزرگ شده در شیراز، از شاگردان و نزدیکان شهید محراب آیتالله دستغیب و از جوانان انقلابی شیراز بود که در دفاع از حریم اهلبیت (ع) در مقابل گروههای تکفیری، دوشادوش سرداران شهید حاج قاسم سلیمانی و حاج حسین همدانی در سوریه و عراق مجاهدت کرد.
وی از ابتدای جوانی و با شروع دفاع مقدس عازم جبهههای غرب و جنوب شد و در لشکر ۱۹ فجر و تیپ مستقل ۳۵ امام حسن (ع) به عنوان فرمانده گردان، مسئول اطلاعات و عملیات لشکر، فرمانده تیپ مستقل به دفاع از کشور پرداخت و بارها مجروح و مصدوم شیمیایی شد.
او پس از دفاع مقدس، در عرصههای مختلف از جمله فرماندهی دانشکده علوم و فنون، مسئول آموزش و اطلاعات نیروی زمینی سپاه، موسس نیروی ویژه صابرین سپاه، فرمانده قرارگاه مدینه منوره در جنوب کشور، فرماندهی قرارگاه حمزه سیدالشهدا در شمالغرب کشور، به دفاع از امنیت کشور پرداخت.
سردار استوار محمودآبادی در عرصه فرهنگی کشور مسئولیت مدارس سپاه را بر عهده گرفت و مسئول پیادهسازی الگوی طرح تحول و سند چشمانداز نظام آموزشی مدارس کشور شد.
او در جریان ماموریتی که در کشور عراق داشت به ویروس کرونا مبتلا شد و به علت وخیم شدن صدمات ریه و سابقه شیمیایی بودنش، به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
پیکر این شهید بزرگوار دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۳۹۹ پس از اقامه نماز در حرم مطهر شاهچراغ (ع) بر دستان مردم شیراز و همرزمانش تشییع و در گلزار شهدای دارالرحمه این شهر آرام گرفت.