ساری - ایرنا - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: اقدامات و عملکرد دولت مردمی سیزدهم در طی این مدت برای تحرک بازار، بهبود مستمر فضای کسب و کار در کشور و ازجمله در این استان را در پی داشت.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی باقری روز جمعه در جلسه ستاد هماهنگی رویداد مردمی اشتغال در ساری افزود: کاهش بی سابقه نرخ بیکاری در دولت سیزدهم موید این مطلب مهم و اساسی بوده که فضای کسب و کار در کشور رونق گرفته است.
وی اظهارداشت: بر اساس اعلام مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری در مازندران نیز از ۷.۹ درصد در تابستان پارسال، به ۶.۴ درصد در تابستان امسال رسیده است.
وی با بیان اینکه از زمان روی کار آمدن دولت مردمی سیزدهم، نرخ مشارکت اقتصادی نیز در مازندران افزایش یافته است، خاطرنشان کرد: طبق اعلام مرکز آمار ایران، نرخ مشارکت اقتصادی در این استان از میانگین کشوری ۲ درصد بیشتر بوده و اکنون به ۴۴ درصد رسیده است.
وی اظهار کرد: در همین راستا به نظر می رسد ضرورت دارد اقدامات لازم جهت ارتباط مستقیم بین کارجویان و کارفرمایان فراهم شود.


مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران بیان کرد: با هدف تامین نیروی کار مورد نیاز کارفرمایان در شهرستان ها و همچنین پاسخ به نیاز کارجویان، نخستین رویداد مردمی اشتغال آذرماه جاری به صورت مشترک بین شهرستان های بابل و بابلسر و به میزبانی بابل برگزار خواهد شد.
باقری، برقراری ارتباط بدون واسطه کارفرمایان و جویندگان کار، تامین مستقیم نیروی کار مورد نیاز کارفرمایان واحدهای تولیدی، راهنمایی و مشاوره شغلی با کارفرمایان و جویندگان کار و زمینه اشتغال مستقیم جویندگان کار را از عمده ترین اهداف برگزاری رویداد مردمی اشتغال در این استان عنوان کرد.

این مقام مسئول گفت: در این رویداد، اداره کل فنی و حرفه ای استان نیز با هدف نیازسنجی آموزشی و مهارتی مشارکت فعالانه خواهد داشت.

باقری گفت که تحقق سیاست ها و برنامه های کلان دولت در حوزه اشتغال و دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده که کاهش نرخ بیکاری را نیز به همراه خواهد داشت، نیازمند استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود است.
مدیرکل تعاون مازندران افزود: راه اندازی سامانه جستجوی شغل توسط وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی گام بزرگی به سوی این مهم بود.
از مجموع ۱۴ هزار و ۶۳۰ تعاونی تشکیل شده در مازندران، هفت هزار و ۸۰۶ تعاونی در بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی، صنعتی، خدماتی، تولیدی، توزیعی، مسکن و عمران در مازندران مشغول فعالیت هستند و بقیه غیرفعال و راکد هستند.
تعداد اعضای تعاونی‌های فعال استان ۱۲۲ هزار و ۴۰۳ نفر است که در مقایسه با سایر شرکت‌ها، بخش خدمات با ۲ هزار و ۶۹۶، کشاورزی با ۲ هزار و ۱۶۲ و بخش صنعت نیز با یکهزار و ۳۹۷، مسکن با ۳۵۵، تامین نیاز مصرف کنندگان با ۱۹۱ و تامین نیاز تولید کنندگان با با ۱۵۲ شرکت، بیشترین تعداد تعاونی‌های فعال و ثبت شده را در مازندران تشکیل می‌دهند.