به گزارش خبرنگار ایرنا، مجید امامی روز شنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان همدان در محل استانداری با بیان اینکه در اجرای مصوبات فرهنگی در جامعه، آسیب شناسی باید مورد توجه قرار گیرد ادامه داد: در اجرای برنامه های فرهنگ عمومی در جامعه موانعی وجود دارد که باید از طریق «زیست بوم گرایی محلی» موانع آن را برطرف کرد.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور افزود: در حال انجام برخی کارها و فعالیت های فرهنگی میدانی هستیم که هنوز آثارش به شهرستان ها نرسیده است.
امامی با بیان اینکه استان همدان مسائل و ظرفیت های فرهنگی خود را دارد بر احیای سنت هایی که می تواند به قوام فرهنگی کشور کمک کند، تاکید کرد.
وی اجرای برنامه هایی که دارای نشاط اجتماعی باشند و ارزشها و نگرش های استانی نیز در آنها لحاظ شده باشد، را در هر استان یادآور شد.
امامی تصریح کرد: حکمرانی یعنی قانون گذاری که بر مبنای آن گفتمان فرهنگی خانواده را تقویت کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان نیز با اشاره به توجه جدی به مساله خانواده در شورای فرهنگ عمومی استان گفت: سند مربوط به مسائل کودک و نوجوان و سند قرآنی در این شورا تدوین شده است.
آیت الله حبیب الله شعبانی موثقی از اجرا نشدن مصوبات شورای فرهنگ عمومی استان انتقاد و تاکید کرد: اگر مسوولان دستگاههای اجرایی در اجرای مصوبات این شورا، همراهی نکنند اتفاقی نمی افتد.
وی با بیان اینکه چند درصد از بودجه شهرداری فرهنگی است، یادآور شد: هزینه فرهنگی استان باید زیر نظر شورای فرهنگی استان و با نظارت و توصیه این شورا اجرا شود.
امام جمعه همدان تصریح کرد: حکمرانی فرهنگی تجهیزات و لوازم خودش را می خواهد که باید در راستای مصوبات شورای فرهنگ عمومی به کار گرفته شود.
وی گفت: اردوگاههای فرهنگی در استان باید به نفع کودک و نوجوان بهره برداری شود تا بتوان از ظرفیت های فرهنگی استفاده کرد.
آیت الله شعبانی موثقی ادامه داد: متاسفانه فرهنگ اولویت ندارد، یک کیلومتر جاده سازی ۸۰ میلیارد ریال اعتبار می خواهد در حالیکه بودجه شورای فرهنگی فقط یک میلیارد ریال است.
وی با بیان اینکه دبیرخانه شورای فرهنگی استان باید تقویت شود، تاکید کرد: همگان در پیشبرد مسائل فرهنگی در پیشگاه الهی مسئولیت داریم.