حسین رنجبر گلشواری روز شنبه گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تعداد از دانش آموزان در پنج گروه کم توان ذهنی، آسیب دیده بینایی، شنوایی، جسمی حرکتی، چند معلولیتی تحت پوشش برنامههای این مدارس هستند.
وی ادامه داد: ۱۲۰ نفر از دانش آموزان استثنایی این جزیره در مقطع پیش دبستانی و ابتدایی، ۵۵ نفر متوسطه اول و ۶ نفر متوسطه حرفه ای کار دانش با نیازهای خاص در مشغول تحصیل هستند.
مدیر آموزش و پرورش قشم توضیح داد: در زمان حاضر ۲۲ نفر کادر آموزشی توانبخشی در مدارس استثنایی این جزیره فعال و مشغول خدمات رسانی به گروههای هدف هستند.
رنجبر گلشواری نبود کارگاه های آموزشی و کمبود کلاس درس را بزرگترین مشکل دانش آموزان استثنایی بزرگ ترین جزیره ایرانی خلیج فارس دانست و افزود: برطرف کردن این ۲ موضوع در رفع مشکلات این دانش آموزان موثر است.
وی گفت: نخستین گروه این دانش آموزان در رشته های تحصیلی کمک کار خیاط برای دختران و کمک کار نقاش برای پسران ۲ سال آینده فارغ التحصیل می شوند.
شهرستان قشم با بیش از ۱۵۰ هزار نفر جمعیت دارای ۳۲ هزار و ۷۱۰ دانش آموز (۱۵ هزار و ۸۸۱ دختر و ۱۶ هزار و ۸۲۹ پسر) در مقاطع مختلف تحصیلی است و هم اکنون ۲۴۰ مدرسه و یکهزار و ۲۶۷ کلاس درس دارد.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
این شهرستان مرزی شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.