به گزارش خبرنگار ایرنا، علی سرگزی روز شنبه در جلسه انجمن شعر زاهدان که با حضور شاعران صاحب نام سیستان و بلوچستان برگزار شد، اظهار کرد: جمع ادبیان و محفل شعرا همواره یکی از جذابترین و پرهیجانترین جلسات است به گونهای که شعر و شعور، احساس و اندیشه همواره در آن موج میزند.
وی افزود: با دقت در تاریخ به درستی شاهد این هستیم که شعر به عنوان مردمیترین رسانه، زبان گویای ادیان، فرهنگ ها و آیینهای مختلف بوده و شاعران نیز در طول تاریخ خدمات ماندگاری را به جای گذاشتهاند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اگر امروز با زبان شیرین پارسی صحبت میکنیم بخش اعظم آن به سبب تلاشهایی است که کلمات را در قالب شعر حفظ کردهاند و اگر اسلام، انقلاب و حتی جنگ در مسیر مطلوبی قرار گرفت بخشی از آن به سبب نشر مفاهیم این چنینی در قالب ادبیات و به ویژه شعر بوده است.
وی با اشاره به اینکه شعر مرز، جغرافیا، ملیت و حتی آیین و مسلک هم نمی شناسد، خاطر نشان کرد: قدرتی که در اختیار شاعران است را کمتر کسی دارد چرا که شعر به راحتی از مرزها گذر کرده و با همراهی مفاهیم اثر بخش، میتواند نقش بسیار مهمی در دیپلماسی فرهنگی ایفا کند.
سرگزی بر حمایت از انجمنهای شعر تاکید و برگزاری چنین جلساتی را برای رشد و ارتقای جایگاه شعر استان مفید دانست.