زنجان - ایرنا - رییس پلیس فتا (فضای تولید و تبادل اطلاعات) استان زنجان بر ضرورت آموزش والدین و معلمان در خصوص دانش فرزندپروری در فضای مجازی تاکید کرد و گفت: ما با پدیده شکاف عمیق دیجیتالی بین فرزندان و والدین و حتی معلمان و دانش آموزان در جامعه مواجه هستیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سرهنگ سید احمد موسوی روز شنبه در نشست خبری با بیان اینکه روز به روز میزان استفاده و وابستگی کودکان به فضای مجازی بیشتر می شود، افزود: با توجه به اینکه سهم استفاده کودکان از فضای مجازی زیاد شده، در این فضای غبار آلود و شلوغ اگر افراد موضع انفعالی داشته باشند و نحو استفاده صحیح از آن را آموزش نبینند، در معرض آسیب قرار می گیرند.
وی اظهار کرد: نسل جدید دانش فنی بالاتری نسبت به نسل های قبلی دارند و این موضوع موجب شده شکاف عمیق دیجیتالی فرزندان و والدین و حتی بین معلمان و دانش آموزان زیاد شود که این موضوع،‌ نقش تربیتی خانواده و مدرسه را در تربیت کودکان تحت شعاع قرار داده است.
موسوی با بیان اینکه محتواهای مختلفی در فضای مجازی تولید می شود و این موضوع روی کودکان تاثیر می گذارد، گفت: کودکان باید نحوه استفاده صحیح از فضای مجازی را یاد بگیرند که این کار،‌ مستلزم آن است که والدین و حتی معلمان هم دانش فرزندپروری و تربیت دانش آموزان را در فضای مجازی فرا بگیرند.
وی به اجرای پویش مردمی کودکان سایبری اشاره کرد و افزود: هدف عمده این پویش ایجاد حساسیت نسبت به فضای مجازی در جامعه است.
رییس پلیس فتا (فضای تولید و تبادل اطلاعات) استان زنجان گفت: بر اساس آمار بنیاد ملی بازی های رایانه ای در سال ۱۴۰۰، بالغ بر ۳۴ میلیون گیمر در کشور فعالیت دارند.
وی افزود: ضریب نفوذ اینترنت در جامعه بالای ۹۰ درصد است و این داده ها از گسترش فضای مجازی حکایت دارد.
چهارمین پویش سراسری مردمی کودکان سایبری از ۱۸ تا ۲۴ آذرماه در استان زنجان در قالب برنامه متعدد برگزار می شود.