مریم نورخیز محجوب روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تصریح کرد: مشکلات تامین مواد اولیه این شرکت معروف خارجی برطرف شده و با تشکیل نشستهای متعدد و پیگیری استاندار قزوین موضوعات مربوط به گمرک، استاندارد و مسایل ارزی نیز تسهیل شده است.
وی در خصوص مشکلات تامین شیر خشک توضیح داد: تولید شیر خشک به دلیل تخصیص ارز برای تامین مواد اولیه با مشکل مواجه شده بود و یارانه ای بودن شیر خشک های داخلی و ارزان تر بودن آن نسبت به کشورهای همسایه زمینه قاچاق معکوس آن را فراهم کرده بود.
نورخیز محجوب با بیان اینکه وزارت بهداشت از همان روزهای نخستی که شیر خشک در کشور با مشکلاتی روبرو شد، اطلاع رسانی های لازم را به عمل آورد، تاکید کرد: زمانی که بحث یارانه شیرخشک از ۴۲ هزار ریال به ۲۸۰ هزار ریال رسید، قیمت تمام شده آن در کارخانه افزایش پیدا کرد، اما قرار شد که این افزایش هزینه بر دوش مردم نباشد و سازمان های بیمه گر ما به التفاوت قیمت آن را تقبل کنند.
این مسوول ادامه داد: برای دریافت شیر خشک یارانه ای، خانوادهها بایستی اطلاعات دریافت کننده شیر خشک را در محدوده سنی صفر تا ۲ سال را در سامانه تی تک ثبت کرده تا این ماده خوراکی را با قیمت قبلی دریافت کنند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین با بیان اینکه شکایتهای مردمی در خصوص تهیه شیر خشک کاهش یافته است، تصریح کرد: از اواسط مهرماه سال جاری شیر خشک های معمولی تحت عنوان رگولار افزایش یافته و محدودیتی در تحویل آن وجود ندارد، برای هر طفل شیرخوار نیز ۱۰ قوطی شیر خشک یارانهای در ماه لحاظ شده و تنها زمانی که خانواده بخواهد بیشتر از این مقدار را تهیه کند، باید قیمت تمام شده آن را بپردازد.
نورخیز محجوب در پاسخ به این سووال که چرا برخی از شیرخشکها در داروخانه یافت نمیشود، یادآور شد: شیر خشکهای "ریسورس جونیور" و "آپتاکید" رژیمی هستند و برای کودکانی که دارای متابولیسم خاصی باشند مصرف میشود، این شیر خشک ها حتما باید نسخه پزشک داشته باشند، خانوادهها میتوانند در صورت نیاز به این شیرخشکها با سامانه ۱۹۰ تماس گرفته و از موجودی داروخانههای توزیع کننده آن مطلع شوند.