مشهد- ایرنا- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان رضوی گفت: امروز، دهکده جهانی تلاشش بر از بین بردن فرهنگ های کوچک و بزرگ بیگانه در مقابل فرهنگ شیطانی است در حالی که ما و بسیاری از  کشورها می توانیم دست به دست هم دهیم و پدیده نو را در حوزه فرهنگ مبتنی بر فرهنگ ایمانی و انسانی خود رقم بزنیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد حسین زاده روز شنبه در مراسم بزرگداشت روز دانشجو، ویژه دانشجویان بین الملل دانشگاه فردوسی مشهد با بیان این که زبان هنر، شعر و ادبیات یک زبان جهانی و یکی از معیارهای نفوذ و قدرت یک فرهنگ در جهان حساب می شود افزود: یکی از زیبایی های جهان تفاوت آدم ها در ظاهر، رنگ پوست، آداب و رسوم، غذا و نوع مراوادتشان با یکدیگر است که این تفاوت نه تنها عیب نیست بلکه زیبا است.

وی ادامه داد: اما ما در جهانی زندگی می کنیم که لزوما این تفاوت ها پذیرفته شده نیست و افرادی هستند که می خواهند این تفاوت ها را به معنای ازبین بردن آن چه که غیر از فرهنگ و آداب و رسوم خودشان است ببینند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان رضوی گفت: وقتی در هزار و 400 سال قبل اسلام وارد ایرانی شد که دارای فرهنگ و آداب و رسوم خاص خود بود، این اسلام با نگاه تهاجمی و از بین بردن فرهنگ ایرانیان نیامده بود بلکه آن جاهایی که آن فرهنگ در مسیر توحید و خداشناسی و در مسیر خداوند بود اسلام نه تنها مانع نشد بلکه تشویق کرد همانند مناسبت یلدا یا شب چله و جشن نوروز که ایرانیان به عنوان صله رحم دور هم جمع می شوند و اسلام آن را تایید کرده است.

حسین زاده افزود: ایرانیان بیشتر فرهنگ و آداب و رسوم خود را به دیگران منتقل نکردند و تلاش کردند در گفت و گو و تعامل با دیگر ملت ها مراودات فرهنگی داشته باشند اما ایراد اینجا است اگر گاهی بین کشورهای منطقه غرب آسیا اختلافاتی به وجود می آید افرادی ورود پیدا می کنند و میخواهند این تفاوت های زیبا را در رفتارها و آداب و رسوم به مسایل بحرانی تبدیل کنند.

وی ادامه داد: ما امروز در جهانی زندگی می کنیم که فرهنگی مثل همجنس‌گرایی که در قریب به اتفاق دین های توحیدی ناپسند و مذموم شناخته شده و در بسیاری از کشورهای شرقی آن را بد و زشت می دانند، آمریکایی ها و تعدادی از کشورهای اروپایی با قدرت و امکانات رسانه ای خود آن را به جهان تحمیل می کنند و امروز کمتر فیلمی است که در هالیوود آمریکا ساخته شده باشد و در آن از همجنس‌گرایی نام برده نشود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان رضوی گفت: ما اسما‍ً با دهکده جهانی روبرو هستیم ولی رسماً آمریکایی ها دارند آن را پیاده می کنند و تلاش می کنند با زور و قدرت رسانه خود، فرهنگ ها، خرده فرهنگ ها و خرده زبان ها را در جهان از بین ببرند.

حسین زاده افزود: اگر هر کشوری با هر ملیت و با هر زبانی، «مقاومت فرهنگی» را در پیش نگیرد، در آینده نه تنها جغرافیای آن کشور مورد هجوم غرب قرار می گیرد بلکه زبان، آداب و رسوم و غذای سنتی آنان نیز از بین می رود.

وی ادامه داد: دانشجویان بین الملل و غیر ایرانی مبلغ فرهنگ کشور خود در ایران و نیز مبلغ فرهنگ ایران در کشور خود هستند چرا که معتقدیم هر فرهنگ مبتنی بر فرهنگ الهی زیباست و باید همه ما مقاومت فرهنگی در مقابل فرهنگ شیطانی که تلاش دارد دروغ را نهادینه کند و جایگاه خانواده را متزلزل کند، در پیش بگیریم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان رضوی بیان کرد: در کشورهای شرقی و کشورهای مسلمان خانواده واحترام به پدر و مادر بسیار مهم است اما در غرب کمتر با پدیده خانواده روبرو هستیم.

حسین زاده با بیان این که ایران یکی از کشورهای امن در منطقه پر از تلاطم غرب آسیا است به جریان غزه اشاره کرد و افزود: تعداد زیادی هنرمند در سرتاسر جهان دست به کار شدند که ندای مظلومیت این مردم را به گوش مردم جهان برسانند.

وی ادامه داد: درحالیکه اکثر رسانه های جهانی مثل بی بی سی، سی ان ای و رسانه های رسمی که قدرت جهانی دارند حوادث و رویدادها را سانسور می کنند و کشتار فلسطینیان را برای مردم کشور خود توجیه می کنند.

این مسوول بیان کرد: در جریان غزه هرکس به اندازه توان خود در کنار مظلومان غزه و فلسطین است و ما هم به نوبه خود در کنار آنان هستیم و از آن ها حمایت می کنیم.


به گزارش ایرنا، مراسم بزرگداشت روز دانشجو، ویژه دانشجویان بین الملل دانشگاه فردوسی مشهد با حضور بیش از ۲۰۰ نفر از دانشجویان غیرایرانی این دانشگاه برگزار شد.

اکران اختصاصی فیلم «شورشی» به کارگردانی سلمانی برگزیده جشنواره فیلم کوتاه تهران با حضور عوامل فیلم، معرفی کتاب «صعود چهل ساله» از حجت الاسلام سید محمدحسین راجی، پخش کلیپی از فعالیت معاونت فرهنگی بین الملل دانشگاه فردوسی مشهد از جمله برنامه های این مراسم به شمار می رود.