کرج - ایرنا - وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و تیم همراه در سفر هیات دولت به استان البرز ضمن گشایش طرح ها و پروژه های مهم بهداشتی درمانی به بازدید از خوابگاه دانشجویان دختر و پسر دانشجو و بررسی مشکلات درمانی و بهداشتی این استان پرداختند.

به گزارش ایرنا، دکتر بهرام عین اللهی یک روز قبل از سفر رییس جمهور به استان البرز وارد این استان شد و برنامه کاری با بازدید و بررسی مشکلات ۲ طرح بهداشتی و درمانی در شهرستان کرج آغاز کرد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این بازدید ضمن بررسی نیازهای ۲ طرح درمانی، تکمیل آنها را در اسرع وقت به عنوان یک اولویت برشمرد.

وی در این بازدید اظهار کرد: افزایش تخت‌های بیمارستانی و تجهیز مراکز درمانی در مناطق کم برخوردار کشور از جمله استان البرز با جدیت پیگیری می‌شود.

بیمه افراد بدون دفترچه درمانی در کشور

یکی از خبرهای مهم وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در حاشیه این بازدید توجه جدی دولت به درمان مناطق محروم برشمرد و گفت : به منظور کاهش هزینه‌های درمانی افراد ساکن در مناطق محروم، پنج دهک بدون دفتر چه درمانی در کشور بیمه شدند.

بازدید از بیمارستان امام حسین (ع) البرز

بخش دیگری از سفر وزیر بهداشت به بازدید و بررسی نیازهای تجهیزاتی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان امام حسین (ع) کرج اختصاص داشت که توسط خیرین در دست ساخت قرار گرفته است و تا یکماه آینده به بهره‌برداری می رسد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: کلینیک تخصصی بیمارستان امام حسین (ع) با هزینه ۲۳۰ میلیارد ریالی خیر البرزی پورکاشانی ساخته و توسط دانشگاه تجهیز شده و به زودی به طور رسمی افتتاح می‌شود.
عین اللهی افزود: این کلینیک در سه طبقه و به مساحت سه هزار و ۵۰۰ مترمربع در قالب سه بلوک ساخته و تجهیز شده است که دارای ۴۵ اتاق پزشک، آزمایشگاه و تصویر برداری است.

وزیر بهداشت با بیان اینکه این بیمارستان در محلی محروم دایر شده است، افزود: بیمارستان امام حسین (ع) کرج دارای هشت تخت در بخش آی.سی.یو با تجهیزات به روز، سه اتاق عمل، ارتوپدی، جراحی در مجموع با ۲۰۵ تخت بیمارستانی است.
عین اللهی یادآور شد: بخش اورژانس بیمارستان امام حسین (ع) دارای ۱۳ تخت است که امکان پذیرش بیماران تصادفی و دیگر بیماران داخلی را دارد و صریح اشغال تخت در این بیمارستان به ۸۷ درصد می‌رسد.
وی گفت: مجروحان سوانح رانندگی و تصادفی در صورت انتقال به مراکز درمانی باید به صورت رایگان مداوا شوند و هزینه این افراد از سوی بیمارستان پرداخت می‌شود.

بازدید از خوابگاه های دانشجویان و مقایسه گذشته و حال درمان کشور

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه سفر خود به استان البرز با حضور در خوابگاه های دختران و پسران دانشجو دانشگاه علوم پزشکی به بررسی مشکلات دانشجویان پرداخت .
عین اللهی با حضور در خوابگاه دانشجویی دارا و سارا دانشگاه علوم پزشکی البرز با دانشجویان دیدار و گفت و گوی صمیمی داشت .

وی بیان کرد: وضعیت دانشجویان دوران انقلاب با رژیم پهلوی قایل مقایسه نیست چرا که هم اینک شرایط مملکت به گونه ای است که قوی ترین حوزه سلامت منطقه مربوط به جمهوری اسلامی ایران است.

عیناللهی یادآوری کرد: اوایل انقلاب در منطقه کرج و مناطق اطراف آن چند پزشک هندی و پاکستانی به سختی پیدا می شد و مردم برای درمان آلام خود دچار مضیقه شده و مجبور به عزیمت به خارج کشور بودند. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: اما هم اینک تنها در زمینه چشم پزشکی پیوند قرنیه و لیزر صورت می گیرد و هیچ روش درمانی در جهان نیست که در ایران انجام نشده باشد.
عین اللهی اظهار کرد: سرعت پیشرفت در حوزه پزشکی بالا است بنابراین دانشجویان باید خود را با این سرعت تطبیق داده و به نحوه دریافت اطلاعات، کسب علم و دانش آگاهی یابند.
وی گفت: دانشجویان حتی پس از دانش آموختگی باید نسبت به کسب علم و دانش اهتمام ورزند چراکه انتظار کشور از دانشجویان بالا است و این قشر در آینده باید گره از کار مملکت بگشایند.

وزیر بهداشت ودرمان تاکید کرد: هر میزان سرمایه گذاری بر روی دانشجویان، آینده بهتری برای مملکت، پیشرفت ایران اسلامی و تداوم این پیشرفت ها را به همراه دارد.

اختصاص ۱۳ هزار میلیارد ریال برای بخش درمان کرج

دکتر عین اللهی در جمع دانشجویان بیان کرد: ۱۳ هزار میلیارد ریال در آینده نزدیک برای ساخت بیمارستان و کارگاه، مسایل ورزشی شهرستان کرج اختصاص می یابد .

وی با بیان اینکه هیچ جای کشور نباید محروم از امکانات باشد اظهار کرد: امکان رشد برای همه دانشجویان در هر نقطه از کشور وجود دارد.

گشایش بیمارستان فردیس پس از ۱۲ سال

گشایش بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی شهید حاج قاسم سلیمانی شهرستان ۷۰۰ هزار نفری فردیس یکی از طرح های مهم استان البرز بود که با حضور رییس جمهور و وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی مورد بهره برداری قرار گرفت.

به گفته وزیر بهداشت و درمان این پروژه یکی از مطالبات دیرینه مردم شهرستان فردیس بود که با اهتمام جدی دولت سیزدهم و وزیرات بهدات و درمان در کمتر از ۲ سال تلاش جهادی این دولت به سرانجام رسید.

عین اللهی افزود: عملیات ساخت این بیمارستان از ۱۲ سال پیش شروع شد که پیش از آغاز به کار دولت سیزدهم این طرح ۵۴ درصد پیشرفت فیزیکی است اما در ۲ سال گذشته میزان پیشرفت آن به ۱۰۰ درصد از نظر سازه ای و تجهیزات رسیده است.

بیمارستان فردیس در زمینی به گستره ۲۷ هزار متر مربع و با زیربنای ۲۱ هزار متر مربع در پنج طبقه بهربرداری شد. این بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی دارای بخش‌های مختلف از جمله کودکان، زنان، قلب و بخش های ویژه است.
کلنگ ساخت این بیمارستان سال ۸۹ در دولت دهم به زمین زده شد اما هیچ عملیاتی روی آن صورت نگرفت تا اینکه دوباره در سال ۹۲ توسط دولت یازدهم عملیات اجرایی آن آغاز شد اما به صورت نیمه کاره به دولت سیزدهم رسید.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این آیین گفت: پس از گذشت ۱۲ سال انتظار، بیمارستان شهید سلیمانی به دست دولت مردمی سیزدهم به بهره برداری رسید و افزون بر ۷۰۰ هزار نفر جمعیت شهرستان فردیس از خدمت این مرکز درمانی بهره‌مند شدند.
عین اللهی گفت: شهر فردیس تاکنون بدون بیمارستان بود و مردم برای کار درمانی مجبور به حضور در تهران بودند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تلاش مجموعه علوم پزشکی البرز در تکمیل این طرح یک کار انقلابی و جهادی است.
عین اللهی افزود: بیمارستان شهید سلیمانی فردیس دارای ۳۳ تخت در بخش اورژانس، ۲۷ تخت بستری زنان و زایمان است که در جوانی و جمعیت موثر است.
وی به وجود ۲۷ تخت نوزادان، ۲۷ تخت بستری جراحی، پنج تخت مراقبت ویژه، هفت تخت مراقبت ویژه قلبی، ۱۰ تخت ویژه نوزادان، پنج اتاق عمل، بخش های تصویربرداری و سی تی اسکن و آزمایشگاه اشاره کرد و وعده داد به زودی دستگاه ام.آر.آی تحویل این بیمارستان شود.

بیمارستان فردیس دانشگاهی است

وزیر بهداشت گفت:‌ از این بیمارستان تنها برای درمان استفاده نمی شود بلکه یک بیمارستان دانشگاهی، آموزشی، درمانی و پژوهشی است که در طبقه بندی‌ها، بیمارستان های آموزشی سطح بالایی دارند و خدمات بهتری ارائه می دهند.

افتتاح دانشکده خیر ساز علوم پزشکی البرز

دانشکده علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی البرز یکی دیگر از طرح های مهم استان البرز بود که روز جمعه ۱۷ آذرماه با حضور رییس جمهور ، وزیر و بهداشت ودرمان و دیگر اعضای هیات دولت مورد بهره برداری قرار گرفت .

به گزارش خبرنگار ایرنا، عملیات اجرایی ساختمان جدید دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی البرز از سال ۹۹ آغاز شد که برای ساخت و تجهیز این دانشکده حدود ۱۲ هزار میلیارد ریال توسط یک فرد نیکوکار هزینه شده است.
ساختمان جدید دانشکده علوم پزشکی البرز با زیر بنای ۲۲هزارو۵۰۰ متر مربع دارای ۱۷ کلاس درس ۴۰ تا ۱۵۰ نفره، سالن آزمون الکترونیک، آمفی تئاتر با ظرفیت ۳۰۰ نفر، سرسرای جلسات با ظرفیت ۱۰۰ نفر، ۹ آزمایشگاه تخصصی، لانه حیوانات، مرکز مهارت‌های بالینی و کتابخانه الکترونیکی است.
بررسی وضعیت امکانات بیمارستان اشتهارد

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به نمایندگی از وزیر بهداشت به شهرستان اشتهارد استان البرز سفر کرد و مشکلات و کاستی های بیمارستان این شهرستان را مورد بررسی قرار داد.

ساکنان شهرستان ۱۰۰ هزارنفری اشتهارذ بارها از مسوولان خواسته بودند نسبت به تجهیز این بیمارستان به امکانات و تامین نیروی انسانی متخصص مورد نیاز آن اقدام کنند که ایرنا نیز در این زمینه گزارش اختصاصی تهیه کرد.

دکتر سعید کریمی معاون وزیر بهداشت در بازدید از بیمارستان حضرت فاطمه زهرا(س) اشتهارد گفت : مشکلات زیرساختی این بیمارستان ۵۲ تختخوابی مانند سامانه‌های گرمایشی و سرمایشی در کمتر از ۲ هفته برطرف می‌شود.
وی افزود: به تازگی تعدادی متخصص به بخش درمان این بیمارستان با هدف تکمیل کادر پزشکی، افزوده شدکه با توجه به صنعتی بودن شهرستان اشتهارد وجود بیمارستان مجهز از الزام‌های این منطقه بود.
کریمی از استاندار البرز خواست با ورود به این موضوع، از فعالان بخش صنعت بخواهد به مسئولیت اجتماعی خود عمل کنند.
وی افزود: وضعیت بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا (س) با توجه به ظرفیت صنعت شهرستان اشتهارد می تواند بهتر از این باشد.
معاون درمان وزیر بهداشت با ابراز امیدواری از رفع چالش های این بیمارستان در بازدیدهای بعدی اظهار کرد: این بیمارستان برای ارائه خدمات بهتر نیاز به حمایت بیشتر وزارت بهداشت و مسئولان استانی دارد.

بررسی نیازهای امدادی البرز

بخش دیگر از برنامه سفر وزیر بهداشت و درمان به استان البرز بررسی میدانی نیازهای اورژانس و امدادی این استان پرتراکم جمعیتی با مشکلات عدیده ترافیکی و جاده ای بود که رییس سازمان اورژانس کشور روز جمعه همزمان با سفر رییس جمهور به البرز به صورت میدانی نیازهای امدادی این استان را بررسی کرد.

به گزارش ایرنا، دکتر" جعفر میعادفر" با حضور در نقاط مختلف جاده گردشگری کرج – چالوس و سایر مسیرهای پرترافیک استان البرز به بررسی مشکلات و نیازهای امدادی این استان پرداخت .
رییس اورژانس کشور نیز از پایگاههای اورژانس تونل البرز، گچسر، سیرا، آدران و ستاد اورژانس البرز بازدید کرد.
استان البرز با برخورداری از یک هزارو۵۰۰ کیلومتر آزاد راه ، بزرگراه ، راه اصلی و فرعی ۱۸ درصد ترافیک جاده ای کشور را به خود اختصاص داده و به همین دلیل تقویت بخش امدادی آن ضروری به نظر می رسد
این استان دارای ۹۰ پایگاه امدادی اورژانس است.

استان البرز با جمعیتی بیش از سه میلیون و۲۰۰ هزار نفر اکنون دارای ۱۸ بیمارستان با حدود بیش از سه هزارو۶۰۰ تخت است .

رییس جمهور و هیات دولت در اجرای دور دوم سفرهای استانی جمعه ۱۷ آذر ماه جاری مهمان مردم استان البرز بودند که با برکات و دستاوردهای فراوانی برای این استان همراه شد.