جواد گودرزی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه این واحد صنعتی به دلیل کمبود نقدینگی و نوسانات بازار تخم مرغ از حدود یکسال پیش غیرفعال شده بود، افزود: با احیای این کارخانه ۳۱۰ هزار عددتخم مرغ نطفه دار، با گذشت ۲۱روز( عملیات ستر و هچر) به جوجه های یک روزه تبدیل و تحویل مرغداری های گوشتی شهرستان و استان می شود.
وی افزود: کارخانه جوجه کشی دُربار به عنوان نخستین کارخانه جوجه کشی تمام اتوماتیک در استان سال ۱۳۸۰ در زمینی به مساحت ۱۱ هزار متر و زیربنای یک هزار و ۷۰ متر مربع شامل سالن ها و تاسیسات مربوطه افتتاح و به بهره برداری رسید.
گودرزی ادامه داد: این کارخانه دارای ۱۲ دستگاه ماشین جوجه کشی است و ظرفیت تولید ماهانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار عدد تخم مرغ و سالانه ۱۴میلیون و ۴۰۰هزار قطعه جوجه یک روزه را دارد.
مدیر جهاد کشاورزی بروجرد بیان کرد: این شهرستان دارای حدود ۱۷۴ واحد مرغداری است که ۱۴۹ واحد آن فعالیت میکند.
به گزارش ایرنا، سالانه حدود ۱۷ هزار تن گوشت مرغ در بروجرد تولید و روانه بازار مصرف شهرستان و استان میشود.