به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن نادری منش روز یکشنبه در نشست ستاد اقتصاد توسعه دانش بنیان استان همدان افزود: سرمایه صندوق را در سال جاری به پنج همت افزایش داده ایم و تلاش می کنیم تا سال آینده این مبلغ را به ۲۰ همت افزایش دهیم.
وی با اشاره به اینکه بر اساس برنامه ریزی انجام شده سهم صنایع پیشرفته در صادرات کشور باید ۲۰ درصد باشد، ادامه داد: این میزان هم اکنون چهار درصد است که این عقب ماندگی را باید جبران کنیم.
نادری منش با اشاره به تلاش برای ارائه تسهیلات مالی به سایر استانهای کشور گفت: تاکنون در ۱۳ استان نماینده صندوق حمایت از صنایع پیشرفته با هدف ارائه خدمات راه اندازی شده است.
وی یادآور شد: استان تهران بیشترین سهم از تسهیلات دریافتی را داشته است که با توجه به رویکرد استانی صندوق، سهم صندوق استانها از ۱۵ درصد به ۳۰ درصد رسیده سات.
مدیرعامل شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته با بیان اینکه در ۱۳ حوزه صنایع پیشرفته خدمات تسهیلاتی و حمایتی ارائه می شود، تاکید کرد: سود این تسهیلات بین ۹ تا ۲۰ درصد و سقف آن تا ۲۵۰ میلیارد ریال است.
وی افزود: برای ارائه تسهیلات به شرکت های فناور و پیشرفته، این شرکت ها نباید سپرده ای نزد ما داشته باشند.
نادری منش، صندوق نوآوری را شریک استراتژیک صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته خواند و یادآور شد: با ارائه تسهیلات از سرمایه گذاری در زمینه های هوش مصنوعی، مایکرو الکترونیک و موتور هواپیما حمایت خاص انجام می شود.
آمادگی حمایت و سرمایه گذاری در صنایع پیشرفته همدان را داریم
وی با یادآوری اینکه همدان ظرفیت لازم برای صنایع پیشرفته را دارد و می تواند جایگاه خوبی در زمینه صنایع پیشرفته و فناور در کشور داشته باشد تاکید کرد: آمادگی حمایت و سرمایه گذاری در صنایع پیشرفته همدان را داریم.
نادری منش افزود: این صندوق از سال ۷۶ با وظیفه حمایت از شرکت های مرتبط با صنایع پیشرفته تاسیس شده است و در همه زمینه ها از شروع کار آزمایشگاهی تا تبدیل شدن به محصول و حتی بازاریابی را برعهده دارد.
در این نشست تفاهم نامه همکاری بین صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته، استانداری همدان و سازمان صمت همدان به امضای محسن نادری منش، علیرضا قاسمی فرزاد استاندار همدان و احمد شانیان رئیس سازمان صمت رسید.
استان همدان حدود ۲ هزار واحد صنعتی و تولیدی دارد.