به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدحسین علوی روز یکشنبه درجلسه تبیینی طرح ملی شهریاران در گنبدکاوس افزود: مشارکت دادن مردم در تصمیم گیریها، تبیین خط مشی و عملیاتی کردن تصمیمات از زمان نبی مکرم اسلام (ص) وجود داشته و در انقلاب اسلامی هم توسط امامین انقلاب مورد توجه قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: بهعنوان نمونه بنیانگذار جمهوری اسلامی در کنار احترام به دولتها و انجام وظایف از سوی آنها، از ظرفیتهای مردم در پیشبرد امور استفاده کردند که تشکیل نهادهایی چون نهضت سوادآموزی، جهاد سازندگی و بسیج در همین راستا بود.
علوی ادامه داد: طرح ملی شهریاران برگرفته از بیانیه گام دوم انقلاب در مردمی سازی و استفاده از ظرفیت آنها در پیشبرد امور، مورد توجه دولت انقلابی سیزدهم قرار گرفته است.
دستیار استاندار گلستان در امر مردمیسازی گفت: در طرح شهریاران که زیر نظر نهاد ریاست جمهوری قرار دارد، مردم میتوانند طرح و ایدههای خود در حوزههای گوناگون را برای رفع مسائل و مشکلات محل سکونت، شهر و دیار خود در سامانه www.shahriaran.ir ثبت کنند.
وی افزود: استان گلستان به سبب شرایط اقلیمی و تنوع قومی و فرهنگی مملو از ایده و ظرفیت است که توجه به آنها و با استفاده از ظرفیتهای مردمی، میتوان بخش زیادی از مشکلات را رفع کرد.
فرماندار گنبدکاووس هم در این نشست گفت: اجرای طرح ملی شهریاران بهمنظور استفاده از ایده و نظرات مردمی برای رفع مسائل و مشکلات جامعه و در راستای شعار «مردمی سازی» دولت سیزدهم است.
مهدی دهرویه افزود: دولت و مدیران آن طی ۲ سال گذشته و در راستای مردمی سازی و ارتباط با مردم، نشستها و میزهای خدمت زیادی با آنها برگزار کرده و پای صحبت مردم نشسته اند.
وی اضافه کرد: دولت در طرح ملی شهریاران به دنبال استفاده بیشتر از ایدههای مردمی برای رفع مسائل و مشکلات در بخشهای گوناگون با مشارکت مردم است.
دهرویه ادامه داد: دولت به تنهایی نمیتوانند در رفع همه مسائل و مشکلات و پیشبرد امور موفق باشد لذا با استفاده از ظرفیتهای مردمی، به رفع مسائل جامعه شتاب میدهد.
در این نشست از همه مدیران ادارات و نهادها، بخشداران و دهیاران خواسته شد نسبت به اطلاع رسانی طرح ملی شهریاران و ثبت ایده از سوی کارمندان در حوزه فعالیت خود و نیز به مردم تا ۳۰ آذرماه جاری اقدام کنند.
گنبدکاووس افزون بر ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.