محسن سمیع روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: این رسانه ها شامل «صدای افغان، خبرگزاری اطلس پرس، روزنامه انفاف، روزنامه فردای سبز، خبرگزاری افغان نیوز ، مجله صنعتی و خبرگزاری پیام آفتاب» از افغانستان و تلویزیون «آسیا» از کشور قرقیزستان هستند.
وی بیان کرد: رسانه های خارجی فعال در استان مجوز خود را از اداره کل رسانه های خارجی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرده اند و در خراسان رضوی دفتر فعال دارند.
وی با بیان اینکه آماری از تعداد خبرنگاران رسانه های خارجی خراسان رضوی در دست نیست، گفت: تاکنون تقاضایی مبنی بر عضویت این خبرنگاران در صندوق اعتباری هنر دریافت نشده است، ضمن اینکه خبرنگاران این رسانه ها بر اساس قانون نمی توانند در تشکلهایی مانند خانه مطبوعات عضویت داشته باشند.
رییس گروه رسانه و تبلیغات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی به برگزاری انتخابات اعضای هیات مدیره خانه مطبوعات و رسانه های استان در ۲۶ آذرماه امسال اشاره و بیان کرد: تاکنون ۲۶ نفر از اعضای خانه مطبوعات استان در این زمینه نامزد شده اند و انتخابات به صورت الکترونیکی برای انتخاب اعضای هیات مدیره خانه مطبوعات برگزار می شود.
وی اظهار کرد: اعضای هیات مدیره خانه مطبوعات شامل ۲ نفر به عنوان مدیر مسوول (یک نفر اصلی و یک نفر علی البدل)، سه نفر به عنوان خبرنگار (۲ نفر اصلی و یک نفر علی البدل)، یک نفر به عنوان نماینده روزنامه های رسمی، یک نفر به عنوان نماینده خبرگزاری ها هستند که می توانند به مدت سه سال فعالیت داشته باشند، افزون بر این ۲ نفر بازرس هستند که مدت فعالیت آنها یکساله است که پس از اتمام آن باید مجددا برای انتخاب بازرسان جدید، انتخابات برگزار شود.
سمیع گفت: ۳۹۸ نفر عضو اصلی خانه مطبوعات و رسانه های خراسان رضوی هستند که می توانند در این انتخابات شرکت کنند، این اعضا در ساعت ۱۰ صبح روز ۲۶ آذرماه با مراجعه به سایت خانه مطبوعات به آدرس https://khanehmatbooat.ir میتوانند رای خود را به نامزد موردنظرشان ثبت کنند.
به گزارش ایرنا، تاکنون یک هزار و ۲۰۰ خبرنگار و روزنامه نگار در خراسان رضوی شناسایی شده اند.