به گزارش ایرنا، حمید محبوبی روز یکشنبه در نشست مشترک آموزش و پرورش با جمعیت هلال احمر آذربایجانغربی با تاکید بر عضویت ۱۰ هزار نفری دانشآموزان آذربایجانغربی در کانونهای دانشآموزی هلال احمر اظهار کرد: آموزش انواع پناهگیری در زلزله، برگزاری دورههای آموزشی امداد و کمکهای اولیه عمومی برای دانشآموزان کانونها و دیدار با خانواده شهدای دانشآموز در روز ۱۳ آبانماه از جمله فعالیتهای اخیر این کانونها در استان است.
وی ادامه داد: برپایی مراسم گلبانگ و زنگ انقلاب در مدارس، برپایی ایستگاههای سلامت، عضوگیری و همچنین آموزش چادرزنی از دیگر اقدامات کانونهای دانشآموزی جمعیت هلالاحمر استان در میان دانش آموزان است.
محبوبی با اشاره به شاخصترین فعالیت کانونهای دانشآموزی استان گفت: اجرای طرح دادرس با مفهوم دانشآموز آماده در روزهای سخت در پایههای هشتم است که اهدافی نظیر آماده کردن دانشآموزان برای روبهرویی با حوادث و سوانح را دنبال میکند.
وی ادامه داد: در این طرح دانشآموزان پایه هشتم با تشکیل گروههای ۱۴ نفره و آموزشهای خاص امدادی به عنوان تیمهای دادرس شناخته شده در مدارس فعالیت میکنند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان آذربایجان غربی یادآور شد: سال ۱۴۰۱ تعداد ۱۰ هزار و ۲۰ نفر ازاعضای تیم های دادرس شامل چهار هزار و ۹۸۰ نفر دختر و پنج هزار و ۴۰ نفر پسر آموزشهای لازم را دیده و همچنین در سال جاری تعداد ۱۱ هزار و ۱۰۰ نفر دانشآموز در پایههای هشتم مدارس در حال گذراندن آموزشهای لازم هستند.
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجانغربی نیز اظهار کرد: کانونهای دانش آموزی هلال احمر در مدارس، محل پرورش استعداد دانش آموزان و تقویت روحیه کمک به همنوع از کودکی و نوجوانی است.
علی مطهری با تاکید بر برنامه فراگیر پرورشی و فرهنگی و محور هویت، مدیران مدارس زمینه کنش گری دانش آموزان را فراهم میکنند به نحوی که هر دانش آموز عضو یکی از تشکلهای دانش آموزی میشود و مدیران مدارس برای هریک از تشکلهای دانش آموزی یک نفر از دانش آموزان علاقه مند و توانمند مدرسه را به عنوان رئیس تشکل انتخاب کنند.
وی با بیان اینکه لازمه گسترش صلح و دوستی کمک به دیگران و حفظ کرامت انسانها این است که برمبنای اصل مشترک به نام انسان دوستی عمل کنیم افزود: از همین رو این آموزشها باید از سن کودکی و نوجوانی ارایه شود که با همکاری هلال احمر و در کانون های دانش آموزی این امر انجام میشود.
به گزارش ایرنا، اجرای این قبیل برنامهها و آموزش کودکان و نوجوانان در قالب آن میتواند زمینه را برای ارتقای آمادگی قشر دانشآموز که همانا پی ریزی آینده جامعه هستند را فراهم کند.
آذربایجان غربی دارای ۵۸۰ هزار دانش آموز است که در بیش از پنج هزار و ۲۰۰ باب مدرسه تحصیل میکنند.