به گزارش ایرنا، هشدار سطح زرد هواشناسی به معنای آگاهی و اقدام در صورت نیاز است در این سطح از هشدار احتمال وجود خسارت وجود دارد. در هشدار سطح نارنجی که به معنای اقدام ضروری است احتمال خسارت گسترده، زیاد است و در هشدار سطح قرمز باید اقدام فوری و همهجانبه در خصوص مهار و کنترل خسارتهای گسترده انجام گیرد.
معصومه نوروزی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: شدت فعالیت این سامانه که برف و باران به همراه دارد برای مناطقی از کوهرنگ، اردل، کیار و لردگان و کمترین میزان بارشها برای شهرکرد، سامان و بروجن پیشبینی میشود.
وی ادامه داد: اگر چه انتظار میرود شدت بارش برف ناشی از این سامانه به حدی باشد که شاهد نشست برف در برخی نقاط استان باشیم اما چون توام با بارش باران است احتمال ماندگاری آن کم است.
معاون توسعه و پیشبینی هواشناسی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه بیشترین مخاطره ناشی از این سامانه، لغزندگی معابر و سطح جادههاست، تصریح کرد: توصیه میشود تا رانندگان در این مدت از ترددهای غیرضروری پرهیز کرده و در صورت ضرورت خودروهای خود را به زنجیرچرخ مجهز کنند.
نوروزی اظهار داشت: جاری شدن روانآب و آبگرفتگی معابر در مناطق جنوبی استان، سیلابی شدن مسیلها، صاعقه، خسارت ناشی از تندباد لحظهای، کولاک برف و کاهش دید از دیگر مخاطرات احتمالی طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه است.
وی افزود: با خروج سامانه از استان برای روزهای جمعه و شنبه کاهش محسوس دما و کاهش دید پیشبینی میشود.
معاون توسعه و پیشبینی هواشناسی چهارمحال و بختیاری از کاهش ۵۸ درصدی بارشها در استان در مقایسه با دوره مشابه میانگین بلندمدت خبر داد و گفت: این در حالی است که انتظار میرود میزان بارشها در زمستان امسال در حد عادی(نرمال) باشد.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری سرچشمه ۲ رودخانه زایندهرود و کارون و بخشی از رودخانه دز است و افزایش یا کاهش بارشها در این استان، استانهای خوزستان، اصفهان و فلات مرکزی را تحت تاثیر خود قرار میدهد.