روح اله خدابنده لو روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: دریافت نکردن مستمری از دستگاه ها و سازمان های حمایتی اعم از مستمری بازماندگان، بازنشستگی و از کار افتادگی قانون استخدام کشوری، لشگری یا تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستایی و عشایری از شرایط پذیرش زنان سرپرست خانوار در بهزیستی است.
وی اضافه کرد: بهزیستی حمایت های مستمر و غیر مستمری از جمله پرداخت مستمری ماهیانه، بیمه های اجتماعی، پرداخت کمک هزینه آماده سازی شغلی در راستای فراگیری آموزش های فنی وحرفه ای و کسب وکار، درمان، کمک هزینه تحصیلی و معیشتی را به این قشر ارائه می کند.
به گفته این مسوول، هم اکنون یک هزار و ۲۴۶ نفر از زنان سرپرست خانوار تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی زنان سرپرست خانوار شهری و بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر هستند.
خدابنده لو افزود: فراگیری مهارت آموزی در زمینه فنی وحرفه ای، کسب و کار و کارآفرینی برای بانوان سرپرست خانوار اهمیت زیادی دارد و در این راستا اقداماتی انجام گرفته است.
وی اظهار داشت:از ابتدای سال تاکنون حدود ۲۰۰ بانوی سرپرست خانوار و دختر خود سرپرست از حمایت هایی چون اشتغال، بازنشستگی از طریق بیمه تامین اجتماعی، دریافت سرمایه کار اولیه، دریافت وام خوداشتغالی و معرفی آنان به کارگاههای تولیدی وشرکت ها بهره مند شده اند.
سرپرست بهزیستی استان زنجان خاطر نشان کرد: سازمان بهزیستی برنامه های حمایتی متعددی از جمله پرداخت حق بیمه اجتماعی زنان و دختران روستایی و عشایری و بیمه تامین اجتماعی زنان سرپرست خانوار شهری، پرداخت ودیعه مسکن به خانوارهای نیازمند و پرداخت کمک هزینه تحصیلی زنان سرپرست خانوار یا فرزندان آنها را مد نظر قرار داده است.