تهران- ایرنا- کاترین کولونا و حاجا لحبیب وزرای خارجه فرانسه و بلژیک در بروکسل نسبت به تعداد زیاد تلفات غیرنظامیان فلسطینی در اثر حملات رژیم صهیونیستی به غزه ابراز نگرانی کردند.

به گزارش بامداد سه‌شنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزیر خارجه فرانسه در بروکسل با اشاره به تلفات بسیار زیاد غیرنظامیان در غزه به خبرنگاران، گفت: ما نگران نحوه انجام عملیات نظامی توسط (رژیم) اسرائیل در غزه هستیم که منجر به ایجاد یک وضعیت انسانی بسیار بحرانی در این منطقه شده است.

وی همچنین با ابراز نگرانی نسبت به حملات شهرک‌نشینان اسرائیلی به فلسطینیان در کرانه باختری، تاکید کرد: جنگ در غزه باید با یک آتش‌بس طولانی‌مدت و با دوام که منجر به برقراری صلح شود، خاتمه پیدا کند.

از سوی دیگر وزیر خارجه بلژیک نیز در بروکسل با ابراز نگرانی درباره وضعیت انسانی ناپایدار در غزه به خبرنگاران، گفت: ما همچنان بر توقف فوری خصومت‌ها اصرار داریم تا به این ترتیب امکان برقراری یک آتش‌بس فراهم شود که امیدوارم آن آتش‌بس در نهایت به از سرگیری مذاکرات صلح بینجامد.

لحبیب در ادامه با تاکید بر لزوم ایجاد کریدورهای بشردوستانه برای ارسال کمک‌ها به غزه، یادآور شد: خشونت در کرانه باختری رود اردن نیز رو به افزایش است و تعداد حملات شهرک‌نشینان افراطی به فلسطینی‌ها از ۳ مورد به ۷ مورد در روز افزایش یافته است.

وی تصریح کرد: دولت بلژیک تصمیم گرفت در واکنش به این اقدامات شهرک‌نشینان افراطی اسرائیلی، از ورود آنها به خاک خود جلوگیری کند.

به نوشته خبرگزاری آناتولی، حملات شهرک‌نشینان رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در کرانه باختری اشغالی به بالاترین حد خود از زمان تشدید درگیری (رژیم) اسرائیل و حماس در ۷ اکتبر (۱۵ مهر) رسیده است.

به گفته مقامات بهداشتی فلسطینی، افراط گرایان صهیونیست در ۲ ماه گذشته بیش از ۳۰۰ حمله خشونت‌آمیز علیه فلسطینیان کرانه باختری انجام داده‌اند که منجر به کشته شدن حداقل ۹ فلسطینی و آواره شدن اجباری صدها فلسطینی دیگر شده است.

به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی با حمایت همه‌جانبه کشورهای غربی، کشتار گسترده‌ای را در نوار غزه و کرانه باختری علیه مردم بی‌دفاع و مظلوم فلسطین به راه‌انداخته است. وزارت بهداشت غزه روز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که آمار شهدای غزه طی ۶۶ روز تجاوز نظامیان رژیم صهیونیستی به ۱۸ هزار و ۲۰۵ نفر رسیده است.

جمعه هفته پیش، قطعنامه‌ای در شورای امنیت سازمان ملل برای آتش‌بس بشردوستانه فوری در غزه به رای گذاشته شد که به‌دلیل مخالفت آمریکا به عنوان عضو دائم شورای امنیت وتو شد.

جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پیشتر در سخنانی از تصمیم ایالات متحده آمریکا در شورای امنیت ابراز تاسف کرد و هشدار داد که دورنمای صلح در این باریکه تاریک است. وی به خبرنگاران گفت: ما در اتحادیه اروپا باید درباره نوعی درخواست برای سلسله وقفه‌های بشردوستانه توافق کنیم تا اوضاع انسانی در غزه کمتر وحشتناک به‌نظر برسد.

رژیم صهیونیستی درحالی به عملیات جنون‌آمیز نظامی علیه مردم فلسطین ادامه می‌دهد و ادعا می‌کند برنامه‌ای برای توقف جنگ ندارد که این مساله، به عقیده برخی از کارشناسان سیاسی می‌تواند تداوم حمایت واشنگتن و شرکای اروپایی تل‌آویو را تحت شعاع قرار دهد.