علی بخش نجاتی، سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: ارتقای سطح حفاظتی بصیران از مطالبات مردمی و سمن های محیط زیستی شهرستان اقلید بود که خوشبختانه به سرانجام رسید.
وی ادامه داد: منطقه بصیران از سال ۱۳۶۲ به عنوان منطقه شکار ممنوع شناخته شده و تحت مدیریت قرار دارد.
نجاتی اضافه کرد: نتایج برنامه سرشماری گونه های شاخص جانوری که در نیمه آذر ماه امسال و با حضور محیط بانان، کارشناسان و سمن های محیط زیستی شهرستان اقلید انجام گرفت، نشان داد، جمعیت حیات وحش در منطقه بصیران افزایش داشته است که این موضوع بیانگر امنیت زیستگاه و فراهم شدن شرایط زاد و ولد و تکثیر گونه های حیات وحش است.
رییس اداره حفاظت محیط زیست اقلید افزود: در این سرشماری گونههای شاخص مانند کل و بز، قوچ و میش، با برنامه ریزی های منظم و حضور کارشناسان، محیطبانان و سمن های محیط زیستی برای رشد یا کاهش جمعیت حیات وحش و بررسی کیفیت زیستگاههای تحت ارزیابی قرار گرفت .
نجاتی افزود: در سرشماریها دستیابی به حداقل جمعیت گونههای شاخص، تعیین ترکیب جنسی گونهها، آگاهی از وضعیت زیستگاه و بررسی حفاظتی و برنامهریزی و مدیریت صحیح زیستگاه مورد تاکید است.
به گزارش ایرنا، منطقه بصیران در چهار کیلومتری شرق شهر اقلید قرار گرفته است و۱۵۰ هزار هکتار وسعت دارد و به خاطر گونههای نادر گیاهی و جانوری مورد حفاظت قرار گرفته و یکی از ارزشمندترین زیستگاههای حیاتوحش ایران و استان فارس به حساب میآید.
شهرستان اقلید در ۲۶۷ کیلومتری شمال شیراز قرار دارد.