تهران بزرگ - ایرنا - می‌گوید ۲۳ ساله است و افسر پرونده‌اش با تکان دادن سَر حرفش را تایید می‌کند، زدن تتو را دوست دارد و البته موبایل قاپی و خفت گیری پیشه‌اش است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، متاهل و دارای ۲ فرزند است و از مصرف شیشه و انواع مواد که بگذریم، به گفته خودش چیزی نیست که نخورده یا دود نکرده باشد؛ گو اینکه نقل و نبات زندگی‌اش که بارها خواسته به آن پایان دهد، چیزی جز خوردن ترامادول نیست.

تصویر دختری که به گفته خودش اولین عشق زندگی‌اش بوده را روی زخم کهنه‌ای که بواسطه قمه‌ روی گردنش جا افتاده، تتو کرده و می‌گوید: زنم بخاطر این تتو منو ول کرد و رفت.

دوستش هم که از قضا با هم موبایل قاپی می‌کردند، چشمکی به من می‌زند و می‌گوید: بابا اون که بهش خیانت کردی پسر! الانم که شوهر کرده.

«بدبخت، بچه‌ها تو هم برداشت و بُرد تا دیگه یاد بابا نکنند»

از دعوا و نزاع خیابانی تا انواع موبایل و کیف قاپی در پرونده دارد؛ خودش که می‌گوید سه سابقه دارم اما افسر پرونده با حرکت دست اشاره می‌کند که برو بالاتر.

او که متوجه موضوع نشده، لباسش را بالا می‌زند و از انواع نقش و نگارهای روی بدنش که البته بیشتر برای پوشاندن زخم‌های قمه است، رونمایی می‌کند؛ این متهم برای هر خالکوبی قصه پر غصه ای تعریف می‌کند که از مجال و حوصله این متن خارج است.

فارغ از خالکوبی، موبایل قاپی و نزاع و درگیری، افسر پرونده‌اش هم تایید می‌کند که این پسر بارها دست به خودکشی زده است؛ از علتش می‌پرسم می‌گوید: سایکو بازم؛ گنگم بالاس و دوس دارم در آسمان‌ها پرواز کنم.

از دیگری در مورد نحوه سرقت‌هایش پرسیدم، گفت: بیشتر با موتور و ۲ ترک، قاپ می‌زنیم؛ خیلی‌ها هم حواس شون نیست از پشت در حال صحبت با موبایل، گوشیشونو زدیم.

این موبایل قاپ سابقه دار همچنین بیشترین نواحی که اقدام به سرقت کرده را محدوده بازار و مرکز شهر معرفی می‌کند.

«از چاقو و قمه استفاده نمی‌کنم تو موبایل قاپی، با موتور میریم طرفو خفت می‌کنیم و خودش گوشی رو میده؛ اما خب کسی هم نمی‌توانست گوشیو نده.»

موبایل قاپ دیگر مردی است که سابقه خفت گیری و البته جثه بزرگی هم دارد و چند زخم روی بازو به یادگار دوران جوانی.

او که اکنون ۴۰ ساله است و چند سابقه کیفری دارد، به قید وثیقه ۳۰۰ میلیونی آزاد بوده که توسط پلیس دوباره دستگیر شده است.

این موبایل قاپ طعمه‌هایش را از بین زنان و دختران جوان انتخاب می‌کند و در مورد نحوه موبایل قاپی غیرخشن می‌گوید: خیلی وقت‌ها هم که شیشه ماشین پایین است گوشی طرف رو می‌زنم؛ یه وقت‌هایی هم تو ایستگاه اتوبوس وقتی ازدحام و فشار جمعیت زیاد میشه، زدن گوشی راحت تر میشه.

از همدستش که با هم از ۱۶ سالگی انواع سرقت را انجام داده‌اند، می‌پرسم که هیچ وقت به فکر کار سالم و ایجاد خانواده بوده؟ می‌گوید: بابا یه بار عاشق شدم و بارها فارغ! اما یکی رو گرفتم و یه پسرم دارم اما آنقدر مواد کشیدم که دیگه دادگاه طلاق زنمو داد.

مالخر این ۲ موبایل قاپ هم به خبرنگار ایرنا می‌گوید: برای بار اوله که دستگیر شدم؛ فکرشم نمی کردم اما شد دیگه.

او در واکنش به قیمت مالخری انواع موبایل‌های سرقتی از سارقان هم افزود: بسته به نوع و جنسش متفاوته البته دزدشم مهمه؛ اگر طرف عملی و نشئه باشه به چندرغازم راضیه.

این مالخر ادامه می‌دهد: الان بازار آیفون یکم اُفت کرده چون ضریب امنیتش بالاتره بعد از خریدم سریع می‌فرستیمش خارج از کشور.

چندی پیش طرح دستگیری سارقان و موبایل قاپان توسط پلیس آگاهی تهران بزرگ اجرا شد و رییس پلیس این پلیس تخصصی به خبرنگاران اعلام کرد: همکارانم در اداره مبارزات سرقت خاص نیز ۳۰ نفر زورگیر، موبایل قاپ و سارق را دستگیر کردند که تعداد ۲۰۵ دستگاه تلفن همراه، یک قبضه سلاح گرم و ۱۰ قبضه اسلحه سرد از این افراد کشف و ضبط شد.

سردار ولی پور گودرزی با بیان اینکه گوشی‌های مسروقه از مالخرها کشف شده است، افزود: اجرای این طرح به صورت مستمر با همراهی و هماهنگی دستگاه قضایی ادامه دارد و از آنها خواسته‌ایم که تخفیفی برای سارقان سابقه دار لحاظ نشود.

او در مورد نحوه موبایل قاپی نیز گفت: این سارقان در قالب چند باند انواع سرقت را انجام می دادند؛ سرقت به هنگام پایین بودن شیشه خودرو، موبایل قاپی با موتور و یا استفاده از سلاح سرد از شگردهای آنها بود.

این مقام انتظامی محدوده فعالیت این سارقان را در اکثر مناطق از جمله اتوبان همت و امام‌علی(ع) و شمال تهران عنوان کرد و البته یادآور شد طرح مقابله با موبایل قاپی و مالخران به صورت هفتگی طرح انجام می‌شود و در این طرح ۱۰۰ شاکی شناسایی شده است.

سردار ولی‌پور گودرزی درخصوص ارسال گوشی‌های همراه سرقتی به افغانستان هم تاکید کرد: تعامل خوبی با مرزبانی داریم لذا برخی اتباع که قصد خروج گوشی موبایل سرقتی را دارند، دستگیر می‌کنند.

او یادآور شد: به صورت هفتگی از سال ۱۴۰۲ شروع به دستگیری مالخرها کردیم و بیش از صدها نفر را دستگیر کردیم که از جمله مالخرهای گوشی سرقت رفته که آنها را به سمت مرزها برای خارج کردن از کشور می‌برند.