به گزارش ایرنا از استانداری اصفهان، سیدرضا مرتضوی، در نشست با طلاب و فضلای اصفهانی مقیم استان قم، ضمن تسلیت ایام فاطمیه، با اشاره به توسعه و پیشرفتهای کشور، گفت: ایران اسلامی در عرصههای مختلف پیشرفتهای عظیمی داشته که عمده آنها در مسیر ایجاد و توسعه زیرساختها است.
وی ادامه داد: کشوری که یک روز حتی سیم خاردار نیز به آن نمیفروختند، امروز به جایگاهی رسیده است که دشمنان نگرانند دیگر کشورها از پهبادهای ایرانی استفاده کنند.
استاندار اصفهان تصریح کرد: تمام این پیشرفتها در شرایطی رقم خورده است که دشمن همواره به دنبال توطئه و فتنه بر علیه جمهوری اسلامی بوده است.
وی با بیان اینکه رسالت حوزههای علمیه، راهبری و هدایت جامعه و مردم است، گفت: آنچه ما را در دفاع مقدس پیروز کرد معارفی بود که از حوزههای علمیه، در جامعه ترویج شد.
چهار چالش اساسی استان اصفهان شناسایی شده است
وی ادامه داد: چهار چالش اساسی در مسیر حرکت استان اصفهان را شناسایی کردهایم، دغدغه نخست اُستان مساله آب است که ناشی از سوء مدیریت در دولتهای گذشته است.
مرتضوی با اشاره به اینکه در این راستا قرارگاه آب استان شکل گرفته است، بیان کرد: در این قرارگاه از تمام ظرفیتهای مطالعاتی، پژوهشی و تحقیقاتی استان و کشور استفاده شده است.
استاندار اصفهان افزود: چالش دوم استان بحث آلودگی هوا است و این چالش موجب شده هرساله بخشی از سرمایههای اجتماعی استان از دست برود که در راستای رفع آن نیز، برنامههایی تدوین و در حال اجرا است.
وی با اشاره به اینکه ۱۲ پیشران اقتصادی برای استان تعریف شده است، مطرح کرد: در دولت سیزدهم بیش از ۴۷۰ واحد راکد استان به چرخه تولید بازگشته است.
مرتضوی با بیان اینکه برخی از مسائل استان بیش از ۱۲ سال بلاتکلیف بوده است، عنوان کرد: بسیاری از این مسائل در طول ۲ سال فعالیت دولت سیزدهم تعیین تکلیف شده است.
وی با اشاره به اینکه نرخ بیکاری استان اصفهان در ۲ سال گذشته بیش از سه درصد کاهش داشته است، ادامه داد: استان اصفهان توانسته است بسیاری از رتبههای نُخست اقتصادی در کشور را به خود اختصاص دهد.
استاندار اصفهان با بیان اینکه ۵۸ چالش فرهنگی و اجتماعی استان اصفهان شناسایی شده است، گفت: این چالشها نیز اولویتبندی شده و برنامههایی برای حل آنها درحال تدوین است.
به گزارش ایرنا، استان اصفهان ۲۸ شهرستان و حدود پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که افزون بر ۸۰ درصد از آنها در شهرها زندگی میکنند.
این استان در سالهای اخیر از کمآبی و خیزش گرد و خاک در اثر خشک شدن زایندهرود و تالاب گاوخونی رنج میبرد.