به گزارش خبرنگار ایرنا، رییس گروه آموزش های آزاد کالج دانشگاه فردوسی مشهد در این مراسم گفت: برگزاری این نشست ها منجر به تعالی و رشد آموزشی در کالجهای دانشگاهی خواهد شد، برخی از نهادها و یا افراد جامعه نیاز به آموزشهایی دارند که دانشگاه ها برای انجام مسوولیت های اجتماعی خود به آن روی آورده اند.
هادی اعظمی با اشاره به اینکه این کالج ها به عنوان بازوی توانمند در کنار دانشگاه ها و آموزش های رسمی قرار دارند، ادامه داد: در بیشتر دانشگاههای معتبر دنیا و با نگاه به نسل سوم و چهارم دانشگاهی سعی شده است تا ارتباط بین صنعت و دانشگاه ها برقرار شود.
به گفته وی، افراد جامعه با فراگرفتن آموزشهای غیر رسمی، کاربردی و مهارت محور در دانشگاه ها در این مسیر گام بردارند تا میزان اثرگذاری آموزش ها در جامعه و صنعت دیده شود.
عضو هیات علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد اظهار کرد: رسالت آموزشهای عالی آزاد، برنامه ریزی درسی و اجرای دوره هایی است که مورد نیاز بخش های گوناگون جامعه نظیر سازمان ها، نهادها و صنایع دولتی و خصوصی و همچنین آموزش های مورد نیاز تمام شهروندان و افراد جامعه است.
وی بیان کرد: آموزش عالی آزاد در کالج های دانشگاهی به آموزشی غیر رسمی و بالاتر از سطح متوسطه گفته میشود که در قالب آموزش های تخصصی و کاربردی کوتاه مدت و میان مدت برگزار میشود.
اعظمی افزود: عرصه آموزشهای عالی آزاد تنها مسیر کسب آموزش های عالی در کشور است که نه تنها به دور از موانعی نظیر کنکور، دسترسی همگان را به کسب علوم و دانش دانشگاهی سهل و آسان می کند، در عین حال بدون تقید به سرفصل های مصوب دروس دانشگاه می تواند متناسب با نیاز مخاطبان، سرفصلهایی را به عنوان آموزش عالی دانشگاهی برای آنان تنظیم و ارائه نماید.
وی گفت: از جمله اهداف آموزش های عالی آزاد کمک به ارتقای سطح دانش و فرهنگ جامعه، ایجاد زمینه مناسب برای افزایش دسترسی به آموزش عالی، تعمیم و توسعه آموزش عالی کاربردی و تخصصی،کاهش تقاضای اجتماعی برای ورود به آموزش عالی رسمی و ارایه آموزش های مداوم برای دانشآموختگان دانشگاهها و موسسات آموزش عالی است.
در این همایش کالجهای دانشگاه علامه طباطبایی، خوارزمی، اصفهان، شیراز، تبریز، یزد، اراک و صنعتی سهند، کردستان، کرمانشاه، کرمان، زاهدان صنعتی شریف و تربیت مدرس بصورت حضوری و مجازی حضور دارند.