تهران- ایرنا- ساخت مستند سینمایی «رُخ» برداشتی آزاد از زندگی علی‌اکبر صادقی هنرمند نقاش پیشکسوت، پس از سه سال به پایان رسید.

به گزارش ایرنا، مستند سینمایی «رُخ» با تمرکز بر رویاها و خواب‌های علی‌اکبر صادقی هنرمند نقاش پیشکسوت سعی می‌کند تا با ورود به لایه‌های روانشناختی آثار به بررسی زندگی فردی و آثار این هنرمند بپردازد.

سام کلانتری کارگردان و آرش صادقی تهیه‌کننده این مستند هستند و نویسندگی این فیلم هم کار مشترک سام کلانتری و آرش صادقی است.

«رُخ» از تولیدات بنیاد علی‌اکبر صادقی است و مراحل تولید و آماده‌سازی آن سه سال به طول انجامیده است.

علی‌اکبر صادقی متولد سال ۱۳۱۶ در محله‌ پامنار تهران است، وی در کودکی به نقاشی علاقه‌مند شد. در دوران دبیرستان، زیر نظر آواک هایراپتیان، آبرنگ را آموخت و بعد در دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران تحصیل کرد.

صادقی یکی از پرکارترین هنرمندان ایران است و از همان سال‌های ابتدایی فعالیت هنری با نگاهی همه جانبه به فرهنگ، هنر، ادبیات و تاریخ کشورمان، و دید نو به جهان، ادبیات و اسطوره، بی‌وقفه در پی بررسی فرم‌های مختلف هنری بوده و از این راه فرهنگ دیداری ما را گسترش داده است. وی سال ۱۳۸۷ لقب «چهره‌ی ماندگار ایران» را دریافت کرد.

تنوع فعالیت‌های هنری صادقی در حوزه‌های مختلف نقاشی، تصویرسازی کتاب، پرده‌سازی، طراحی، حجم و چیدمان، فیلم و انیمیشن، ادبیات و ... نشان از دغدغه‌های مختلف فکری و هنری این هنرمند دارد.

صادقی هنرمند سورئالیست و یک نقاش نو کلاسیک روایت گراست. در اغلب آثار او فرهنگ عامیانه، اساطیر ایرانی، نقاشی قهوه‌خانه‌ای و سنت‌های تصویری ایرانی مثل پرده‌خوانی بازآفرینی شدند. در بسیاری از کارهای اولیه او حضور یک یا چندین سلحشور با پوشش‌های جنگاوران ایران باستان چشمگیر است. برخی از این جنگاوران چهره خود صادقی را دارند.