به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا به نقل از الجزیره، کربی با اشاره به سخنان روز سهشنبه بایدن که گفته بود رژیم صهیونیستی به دلیل بمباران بیرویه غزه، حامیان خود در جنگ را از دست میدهد، یادآور شد: رئیس جمهور آمریکا روز سهشنبه واقعیت افکار عمومی جهانی را منعکس کرد که موضوعی بسیار حائز اهمیت است.
وی افزود: حمایت ما از اسرائیل کم نشده است اما در عین حال نگرانیهایی داریم و این نگرانیها را در مورد عواقبی که حمله نظامی اسرائیل به نوار غزه برای تل آویو به دنبال خواهد داشت و نیز تلفات غیرنظامیان ابراز کردهایم.
کربی در ادامه به سفر جیک سالیوان به سرزمینهای اشغالی فلسطین اشاره کرد و با بیان اینکه مشاور امنیت ملی آمریکا هنگام بازدید از (رژیم) اسرائیل توقفهای دیگری نیز در منطقه خواهد داشت، گفت: ما نگرانیهای خود را در مورد به حداقل رساندن تلفات غیرنظامیان ابراز کردهایم و انتظار داریم سالیوان هم در دیدار خود با مقامهای تل آویو به این موضوع بپردازد.
هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا تصریح کرد: بایدن همچنان معتقد است که راه حل دو کشوری نه تنها ممکن بلکه ضروری است.
به گزارش ایرنا، گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
به دنبال پایان آتش بسموقت چهار روزه میان حماس و اسرائیل، قطر به عنوان یکی از کشورهای میانجی اعلام کرد که توافق حماس و تل آویو برای تمدید آتش بس به مدت ۴۸ ساعت حاصل شده است. حماس هم اعلام کرد که با قطر و مصر در مورد تمدید آتشبس بشردوستانه موقت برای ۲ روز دیگر، بر اساس همان شروط آتشبس قبلی به توافق رسیده است.
سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.