علی صالحی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح برای حمایت از حقوق مردم، خبرنگاران و مسئولان در راستای حمایت از فعالان رسانه، پاسخگویی به مطالبات مردم، پیگیری معضلات و خواسته های جامعه و نیز کمک به دولت و نهادهای خدمت رسان در جهت اطلاع رسانی فعالیت ها و اقدامات صورت گرفته است.
وی اظهارکرد: این طرح به تمام ادارات، سازمانها، نهادها، فرمانداریها، بخشداریها، شهرداریها، شرکتهای دولتی، بانکها، مراکز آموزش عالی، مراکز نظامی و انتظامی استان یزد به صورت مکتوب از سوی روابط عمومی استانداری یزد ابلاغ شده و ارگان های مختلف استان باید نسبت به پاسخگویی به رسانه ها و خبرنگاران پیشقدم باشند و به صورت منظم با برگزاری نشستهای خبری فعالیتهای خود را به اطلاع عموم مردم برسانند.
صالحی افزود: همچنین با توجه به دعوت های بعضا گزینشی و حذف برخی فعالان از پوششهای رسانه ای، در این طرح نهاد متولی نباید در دعوت از رسانه و خبرنگاران استان تفکیکی قائل شود و همه فعالان دارای مجوز باید به نشستهای خبری دعوت شوند تا خبرنگاران با سلیقه متفاوت یا منتقد حذف نشود و در مقابل خبرنگاران به وظایف رسانه ای خود به صورت مناسب عمل کرده و به نحو مطلوب به جامعه اطلاع رسانی شود.
مدیرکل روابط عمومی استانداری یزد تصریح کرد: نشست های گروهی و سلیقهای، زیبنده فضای رسانه ای استان و در شان خبرنگاران نیست و اینگونه اقدامات به هیچ وجه نباید تکرار شود.
این طرح پس از یکسال پیگیری و هماهنگی با نهادهای مربوطه با همکاری خانه مطبوعات یزد، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و روابط عمومی استانداری تدوین و ابلاغ شد.
رونوشت این نامه به شماره ۱۳۷۱۱۵ علاوه بر تمام نهادهای عمومی استان، به مشاور وزیر کشور و رئیس مرکز اطلاع رسانی و امور بین الملل وزارت کشور نیز ارسال شده است.
۸۵ نشریه مکتوب و ۵۱ رسانه برخط و ۵۹ رسانه غیربرخط در استان یزد فعالیت می کنند و ۸۵ سرپرستی با تعداد ۲۷ سرپرست در این استان فعال هستند.