به گزارش خبرنگار ایرنا، رحیم سلیمانینژاد روز شنبه در دیدار با رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت منطقه ویژه اقتصادی زنجان، افزود: تامین گاز منطقه ویژه اقتصادی از طریق خط انتقال جنوب زنجان انجام می شود.
وی خاطرنشان کرد: برای تامین گاز مورد نیاز صنایع مستقر در منطقه ویژه اقتصادی زنجان، برآورد دقیقی از میزان انرژی مورد نیاز، لازم است که هرچه زودتر باید انجام شود.
مدیرعامل شرکت گاز استان زنجان با بیان اینکه با راه اندازی سیکل های ترکیبی برق در استان، مشکلی در تامین برق صنایع استان وجود نخواهد داشت، گفت: تحقق این مهم نیازمند همدلی و همراهی متولیان امر است.
رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت منطقه ویژه اقتصادی زنجان نیز در این دیدار به پیگیری های انجام شده در خصوص تامین زیرساخت های این منطقه اشاره کرد و گفت: منطقه ویژه اقتصادی زنجان هزار و ۳۰۰ هکتار است و عملیات لکه گذاری برای استقرار صنایع در آن در دستور کار است.
مهدی ثقفی با بیان اینکه به واسطه مشخص نبودن تعداد صنایع مستقر، هنوز چشم انداز و برآورد روشنی از مصرف گاز در این محدوده وجود ندارد، گفت: طی ۱۰ ماه آینده طرح جامع منطقه ویژه اقتصادی زنجان آماده می شود و با این طرح، برآورد میزان مصرف انرژی در منطقه به دست می آید.
وی افزود: با استقرار صنایع تا رده سوم شامل صنایع سبکتر در منطقه ویژه اقتصادی زنجان موافقت شده است و ما پیگیر هستیم تا مجوز صنایع رده چهار را نیز دریافت کنیم.
ایجاد منطقه ویژه اقتصادی زنجان در مجمع تشخیص مصلحت نظام در اردیبهشت ۱۴۰۰ تصویب شد و زنجان پس از ۱۵ سال انتظار به جرگه استانهای دارای منطقه ویژه اقتصادی پیوست.
در منطقه ویژه اقتصادی، قوانین کسب و کار و تجارت با سایر نقاط کشور متفاوت است، این مناطق در داخل مرزهای کشور واقع شده اند و هدف آنها شامل افزایش تراز تجاری، اشتغال، افزایش سرمایه گذاری، ایجاد شغل و مدیریت مؤثر است.