شهرکرد- ایرنا- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون ۱۰ هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال تسهیلات تبصره ۱۶، مشاغل خانگی، روستایی و عشایری و تفاهم‌نامه با صندوق کارآفرینی امید به متقاضیان پرداخت شده است.

به گزارش ایرنا، محسن مولوی روز شنبه در نشست کارگروه اشتغال این استان افزود: این میزان تسهیلات به ۱۰ هزار و ۱۱۵ نفر از متقاضیان به صورت قرض‌الحسنه پرداخت شده است.

وی افزود: همچنین امسال، ایجاد ۱۴ هزار و ۱۴ فرصت شغلی در استان از سوی ۳۷ دستگاه اجرایی در سامانه رصد ثبت شده است به‌طوری‌که تعهد استان در سامانه رصد برای سال جاری ایجاد ۲۰ هزار و ۹ فرصت شغلی است که تاکنون ۷۰ درصد آن محقق شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: شهرستان‌های بروجن، لردگان و خانمیرزا بهترین عملکرد را در تحقق تعهدات حوزه اشتغال دارند و شهرستان‌های اردل، کیار و فلارد از تعهد پیش‌بینی شده عقب‌تر هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری افزود: در مجموع این هفت شهرستان باید ۱۴ هزار و ۱۵ شغل ایجاد می‌کردند که تاکنون هفت هزار و ۸۹۸ مورد آن محقق و۶ هزار و ۱۱۷ مورد آن محقق نشده است.

مولوی در ادامه به آخرین وضعیت جذب تسهیلات مشاغل خانگی استان اشاره کرد و گفت: در مرحله نخست یک‌هزار و ۳۳۰ میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی به استان طی سالجاری ابلاغ شد که تاکنون از این محل پنج هزار و ۴۶۵ مجوز از سوی ادارات‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی صادر شده است.

وی از پرداخت یک هزار و ۸۵۲ میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی در استان از سوی هشت بانک عامل طی سالجاری خبر داد و گفت: تاکنون ۸۶ درصد برنامه جذب تسهیلات مشاغل خانگی در استان محقق شده و ۷۰ میلیارد ریال اعتبار باقی مانده نیز مقرر شد تا ظرف ۱۰ روز آینده جذب شود.

مولوی یادآور شد: استان در خصوص جذب تسهیلات مشاغل خانگی در رتبه سوم کشور قرار دارد و برای مرحله دوم نیز ۳۵۸ میلیارد ریال اعتبار به استان ابلاغ شده است.

مدیران‌کل مسوول جذب اعتبارات اشتغالزایی هستند

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با تاکید بر جذب به موقع اعتبارات اشتغالزایی در استان، اظهار داشت: مسئولیت تحقق تعهد هر دستگاه با مدیرکل همان دستگاه است از همین رو ضروری است تا هفته‌ای یک بار نسبت به رصد وضعیت اشتغال دستگاه خود در خصوص ثبت اطلاعات استمرار و اهتمام ویژه‌ای به کار گرفته شود.

محمدکاظم منزوی افزود: برای تحقق تعهدات اشتغال در استان فرصت زیادی باقی نمانده است و هر یک از دستگاه‌ها تا پایان بهمن نسبت به تحقق کامل تعهدات خود اقدام و گزارش ارائه دهند.

وی تصریح کرد: باید دقت و نظارت شود تا تسهیلات اشتغالزایی در محل خود توزیع و جذب شود.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری با ۱۲ شهرستان دارای حدود یک میلیون نفر جمعیت است.

براساس آمارهای اعلام شده نرخ بیکاری چهارمحال و بختیاری در تابستان ۱۴۰۲ معادل ۱۰ درصد اعلام شده که نسبت به نرخ ۱۱.۹ درصد بیکاری در بهار امسال ۱.۹ درصد کاهش نشان می‌دهد.