ساری- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استاندار مازندران با اظهار این که روزانه حدود ۶۰۰ تن مرغ استان تهران از این استان تامین می شود، گفت: این که قیمت مرغ استان بالاتر از دیگر مناطق کشور عرضه شود ،اصلا پذیرفتنی نیست.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حسن خیریانپور روز شنبه در جلسه تنظیم بازار مازندران به توزیع روزانه ۴۰۰ تن مرغ کشتار روز در استان اشاره کرد و افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد که کمبودی در عرضه مرغ وجود ندارد و عامل نوسانات قیمت نیست.

وی بدون اعلام قیمت مرغ در مازندران، نسبت به نوسانات قیمت این مواد غذایی پروتیینی انتقاد کرد و از بازرسان و ناظران بازار خواست تا مراقبت و نظارت را بر عرضه مرغ بیشتر کنند.

خیریانپور با بیان این که کمبود مرغ عامل نوسانات قیمت مرغ مازندران نیست، گفت: این استان تامین کننده ۱۱ درصد مرغ کشور است، بنابراین قیمت مرغ نباید بالاتر از دیگر مناطق کشور باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی مازندران با بیان این که تامین ارزاق عمومی شب یلدا طبق دستورالعمل تنظیم بازار باید مورد توجه قرار گیرد و گفت: اتحادیه ها نیز همکاری لازم را داشته باشند.

وی با بیان این که باید بر مراکز توزیع محصولات غذایی با توجه به حضور چشمگیر گردشگران و مسافران نهایت مراقبت و نظارت را در مقوله گران‌فروشی داشته باشیم، گفت: اکنون نوسانات قیمت مرغ در مازندران آن مشکل ساز شده است.

وی به اهمیت تامین نان اشاره کرد و بیان داشت: گزارش ها نشان می دهد که، تراکم صف در نانوایی ها در مازندران نباید وجود داشته باشد و افزایش سهمیه آرد نانوایان که در مسیر تراکم جمعیتی مسافران و گردشگران است توجه داشته باشد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، امروز شنبه بیست و پنجم آذرماه قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ در بازارهای استان مازندران بین ۹۷۰ تا یک میلیون و ۲۰ هزار ریال در نشان های مختلف نوسان دارد.

مازندران از قطب های صنعت مرغداری کشور محسوب می شود و در حال حاضر با تولید سالانه حدود ۲۲۰ هزار تن گوشت مرغ، ۱۱ درصد از تولید کشور را در اختیار دارد.

اجرای طرح نظارتی ویژه شب یلدا مازندران

مدیرکل صمت مازندران از اجرای طرح نظارتی ویژه شب یلدا در سراسر استان خبر داد.

نادعلی کهنسال گفت: با توجه به نزدیکی شب یلدا و افزایش تقاضا برای برخی کالاها، طرح نظارتی ویژه شب یلدا با حضور تمامی بازرسان اداره کل صنعت، معدن و تجارت، اتاق های اصناف و با همکاری بازرسان برخی دستگاه های اجرایی در استان مازندران برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: تشدید اقدامات نظارتی و بازرسی از واحدهای عرضه کننده آجیل و خشکبار، میوه و شیرینی از اولویت اجرای این طرح است.

وی اظهار داشت: گشت های مشترکی برای این طرح در نظر گرفته شده که با حضور دستگاه های اجرایی از جمله جهاد کشاورزی، تعزیرات حکومتی، شبکه بهداشت و درمان، اتاق های اصناف و بازرسین اتحادیه های صنفی برگزار خواهد شد.

کهنسال با اعلام این که واحدهای صنفی باید نسبت به رعایت سود قانونی و دستورالعمل های قانون نظام صنفی اقدام کنند، تصریح کرد: با واحدهای صنفی متخلف برخورد قانونی لازم صورت خواهد گرفت.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت : مردم می توانند گزارش تخلف اقتصادی اعم از گرانفروشی، عدم درج قیمت، عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی، احتکار، فروش اجباری کالا و ... را به تلفن ۱۲۴ و یا سامانه www.۱۲۴.ir اعلام کنند.