به گزارش ایرنا، بائربوک و کامرون در مقاله مشترکی در نشریه انگلیسی «ساندی تایمز» که شنبه شب منتشر شد، نوشتند: هدف ما صرفا این نیست که امروز به درگیریها پایان داده شود بلکه باید برای روزها، سالها و نسلها صلحی پایدار برقرار شود.
در این مقاله آمده است: ما میدانیم که در منطقه و ورای آن درخواستهای زیادی برای آتشبس فوری مطرح شده است. این یک واکنش قابل درک به چنین رنج بزرگی است. ما نیز معتقدیم که این مناقشه نباید ادامهدار باشد. به همین دلیل است که از وقفههای بشردوستانه اخیر حمایت کردیم.
بائربوک و کامرون نوشتند: همه کسانی که خواهان پایان این رنج هستند باید برای یافتن راه حلی که امنیت طولانی مدت برای مردمان دو طرف ایجاد میکند، همکاری کنند.
وزرای خارجه آلمان و انگلیس نوشتند: ما معتقد نیستیم که درخواست برای آتشبس فوری و عمومی تنها راه پیشرفت است بلکه امیدواریم که این آتشبس دائمی شود.
آنها در مورد علت مخالفت خود با آتشبس فوری در غزه مدعی شدند که این مساله «دلیل وادار شدن اسرائیل به دفاع از خود را نادیده میگیرد.»
این در حالی است که اتحادیه اروپا و ۱۲ کشور اروپایی به همراه کانادا و استرالیا روز جمعه با صدور بیانیهای مشترک، حملات وحشیانه شهرکنشینان صهیونیست در کرانه باختری را با ادبیاتی شدیداللحن محکوم و تاکید کردند که چنین تحولاتی چشمانداز صلح پایدار در منطقه را تهدید میکند.
نویسندگان این بیانیه تاکید کردند: افزایش خشونت شهرک نشینان افراطی علیه فلسطینی ها غیرقابل قبول است. اسرائیل به عنوان قدرت اشغالگر باید از جمعیت غیرنظامی فلسطینی در کرانه باختری محافظت کند و عاملان خشونتها نیز باید به دست عدالت سپرده شوند.