اصفهان_ایرنا_ مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: ۶۷ نقطه حادثه‌خیز استان اصفهان مصوب کشوری دارد که تا کنون ۵۰ درصد این تعداد شناسایی و رفع عیب شده و رفع عیب مابقی نقاط حادثه‌خیز جاده‌ای منتظر تامین اعتبارات است.

منصور شیشه‌فروش روز دوشنبه در گفت‌گو با ایرنا در مورد رفع نقاط حادثه‌خیز جاده‌ای استان اصفهان و کاهش بحران تصادف اظهار کرد: استان اصفهان ۱۱ هزار و ۸۰۰ کیلومتر جاده اصلی دارد و ۱۶ درصد آزادراه‌های کشور در این استان واقع شده است.
وی با اشاره به اینکه استان اصفهان رتبه پنجم شریان‌های کشور را دارد، افزود: اصفهان ۴۱۲ کیلومتر آزادراه، ۲ هزار و ۲۴ کیلومتر بزرگراه و پنج هزار و ۵۸ کیلومتر راه روستایی دارد که به دلیل شرایط خاص جابه‌جایی بار، مسافر و ناوگان حمل‌ونقل که اصفهان را به چهارراه مواصلاتی کالا و مسافر تبدیل کرده است موقعیت ویژه‌ای به لحاظ سلامت جاده‌ای دارد.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان تصریح کرد: تردد روزانه در جاده‌های استان بسیار زیاد است و همین حجم تردد موجب فرسایشی شدن زیرساخت جاده‌ها و ایجاد نقاط حادثه‌خیز می‌شود.
وی ادامه داد: بر همین اساس طرح پیشگیری و کنترل حوادث ایجاد شده و تاکنون ۱۰۹ نقطه حادثه خیز استان به لحاظ تعداد تصادفات شناسایی شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان بیان داشت: نقاط حادثه‌خیز شامل همه محورها از جمله محورهای پر تردد شرق، جنوب و غرب استان می شود اما تکمیل رفع این نقاط منتظر تامین اعتبارات از اداره کل راه و شهرسازی است که بتواند ۵۰ درصد باقی مانده این نقاط پر حادثه را اصلاح کند.
وی تاکید کرد: از سوی دیگر اگر تامین و تقویت ماشین آلات راهداری انجام شود، با امکانات استانی می‌توان مشکلات را برطرف کرد، کما اینکه سال گذشته استان اصفهان بحران سایر استان ها را نیز برطرف کرد.

به گفته شیشه‌فروش لودر، گریدر، بلدزر، ماشین‌آلات راه سازی، خودرو آمبولانس و آتش نشانی از جمله نیازهای استان است که اعتبارات آن باید از طریق معاونت برنامه و بودجه کشور اختصاص پیدا کند.